Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trier bude provokovat v bedně


ikona
Spooner
trier
Známý dánský provokatér chystá televizní návrat. 

Lars von Trier patří bez debat mezi nejvýraznější evropské tvůrce, jenž se svým nezaměnitelným stylem a chutí šokovat a provokovat nesmazatelně zapsal do kinematografie na starém kontinentu. Jeho poslední dvoudílný kousek Nymfomanka sice již sklidil malinko rozporuplné reakce. I přesto ale tento známý provokatér stále patří mezi tvůrce, jehož další film je pro jistou skupinku diváků celkem událost. A jako většina velkých režijních jmen i on chystá svůj vlastní seriál.

Začíná totiž pracovat na dramatickém seriálu The House That Jack Built, na němž spolupracuje se svými tradičními spolupracovníky, v čele s producentem Louisem Veithem. Nic jiného se ovšem o projektu neví. Opěvovaný tvůrce totiž teprve nyní začíná pracovat na scénáři, natáčení se plánuje až na počátek roku 2016 a ještě tentýž rok by se seriálu mohli dočkat i dánští televizní diváci. Už teď je však jasné, že klasická seriálová podívaná nás nejspíš opravdu nečeká. Když nám totiž naposledy v televizi předvedl své seriálové umění, vzniklo z toho ne zrovna příjemné Království, jeden z nejvýraznějších televizních počinů devadesátých let. Lars von Trier tedy má v bedně rozhodně na co navazovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace