Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Další podzimní nášup


ikona
Spooner
trailery
Na jaké další seriálové kousky se můžete těšit v nadcházejících měsících? 

Minulý týden jsme vám v našem trailerovém okénku představili několik seriálových kousků, jež již brzy naplno vtrhnou do hlavní seriálové sezóny. Televizní podzim ovšem oněch zásadních hitů a značek nabízí pochopitelně mnohem více. Proto vám i tento týden nabídneme zajímavé ukázky z titulů, které nám užbrzy budou zpříjemňovat propršené podzimní večery. A je zase z čeho vybírat.

American Horror Story Season 4
Své brány tak již v říjnu otevře očekávané obludárium v hitu American Horror Story. A tvůrci nám nyní ze čtvrté série s podtitulem Freak Show konečně ukázali i něco víc, než jen nicneříkající teasery. Pokud vás tedy zajímá, v roli jakých “zrůdiček“ se objeví osvědčené herecké obsazení, teď máte tu nejlepší možnost.

The Walking Dead Season 5
Činí se samozřejmě také marketingoví hoši z AMC, kteří opět naplno propagují nadcházející postapokalyptické eskapády v Živých mrtvých. Nejnovější ochutnávka se sice skládá převážně ze záběrů dávno viděných. I přesto jim však šikovná střihačova ruka rozhodně nechybí.

Homeland Season 4
Carrie a spol. to budou mít ve své čtvrté štaci u fanoušků nejspíš dosti obtížné. Kritici už na thrillerovou pecku nepějí ódy, jako kdysi, a tvůrci se po událostech z předcházející sezóny musí vydat malinko jiným směrem. Z nové ukázky sice nepoznáme, jakými příběhovými peripetiemi se postavy vydají tentokrát. Jako stylové lákadlo ale funguje tato minutka hodně solidně.

Downton Abbey Season 5
Na svůj očekávaný návrat samozřejmě čeká také osazenstvo z Panství Downton. Megaúspěšné kostýmní drama sice v minulé sérii zaznamenalo menší úpadek kvality, své diváky má však tento hit stále jisté. A upoutávky na to evidentně sází.

Arrow Season 3
Ano, zase ten Arrow. Je to teprve týden, co se nám oblíbený Oliver Queen představil v novém promu a už tu máme další, ještě výživnější, nášup. Ani další svižný trailer totiž novými záběry rozhodně nešetří a na skok se zde zastaví také ex-Superman Brandon Routh. Tady se prostě sází na jistotu.

Gotham
O napjatě očekávaném televizním výletu do Gothamu si můžeme myslet to nejhorší, trailerová kampaň stanice FOX si ovšem pochvalu rozhodně zaslouží.  Také s dalším promem si totiž tvůrci dokázali zatraceně vyhrát a dočkáme se tak i pár stylových comicsových ilustrací. Vizuálně to tak stále šlape na jedničku a producenti se celkem efektně snaží udělat z Gothamu událost podzimu. Snad jim pilot nezhatí jejich plány.

The Blacklist Season 2
K málokterému kousku posledních let se hodí přízvisko one-man show tolik, jako ke kriminálnímu hitu The Blacklist. Výtečný James Spader v šťavnaté roli Red Reddingtona si pro sebe stačil s přehledem ukrást jinak ničím objevný seriál a NBC se tak díky němu dočkala svého největšího úspěchu posledních několika let. Není proto divu, že při lákání na druhou řadu sází opět hlavně na charisma tohoto hereckého veterána.

Hawaii Five-0 Season 5
Na populární kriminálku Hawaii Five-0 jsem přestal koukat někdy v průběhu třetí sezóny. Stále to byla hodně fajn oddechová podívaná, ale těch naleznete na amerických stanicích bohužel stovky. No však to znáte. I proto mě v promu na pátou řadu překvapilo, jak se tahle havajská partička detektivů slušněrozrostla. Kromě sympatického Chi McBridea se tak k týmu nějakým záhadným způsobem dostal také geeky oblíbený Jorge Garcia, neboli hláškař Hurley ze Ztracených. Kamarádšoft s ex-Jinem Danielem Dae Kinem se holt vyplácí.

Forever
Se svou detektivní novinkou se hlásí stanice ABC, v níž bude nesmrtelný doktor Henry Morgan řešit klasické případy. Z proma to vypadá spíše na detektivní průměr, jenž se snaží navodit pohodovou atmosféru podobnou úspěšnému Castleovi na zabití. Uvidíme, zda si nadpřirozená kriminálka najde u diváků své místo. ABC by podobný kousek docela potřebovala.

Resurrection Season 2
Loňskou sezónu totiž televize ABC s novinkami příliš štěstí neměla a jeden z mála úspěchů jim přinesl jen mysteriózní seriál Resurrection aka vykrádačka francouzského hitu Les Revenants. Druhá řada proto přijde co nevidět a tvůrci evidentně stále hodlají sázet na spoustu tajemných otázek i menší castingové trumfy. Jednu z nových postav totiž ztvární televizí prověřená Michelle Fairley alias Catelyn Stark ze Hry o trůny. A ta si pitomé role v bedně zatím nevybírá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace