Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Z Nation: Pilot

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek

HAL

Bohužel výpovědní hodnota člověka, kterej se ve 21. století tak jako Ty skrze klávesnici snadno ohání nemístnými vulgaritami, je pro jednotlivce, ochotného smysluplně nad pilotem debatovat, téměř nulová. Až tedy Tvé subjektivně nadšené pocity (které Ti nikdo nebere) ohledně všeobecně podprůměrně přijatého seriálu trochu vychladnou, možná se v diskuzi někam posuneme...
Ceny za jednu z nejlepších show roku každopádně Z Nation sbírat nebude.
14631
Bohužel výpovědní hodnota člověka, kterej se ve 21. století tak jako Ty skrze klávesnici snadno ohání nemístnými vulgaritami, je pro jednotlivce, ochotného smysluplně nad pilotem debatovat, téměř nulová. Až tedy Tvé subjektivně nadšené pocity (které Ti nikdo nebere) ohledně všeobecně podprůměrně přijatého seriálu trochu vychladnou, možná se v diskuzi někam posuneme... Ceny za jednu z nejlepších show roku každopádně Z Nation sbírat nebude.
HAL
0 0
reagovat
Btw Perrineauova postava je přesně ten typ charakterou, jaké se vyskytují "v jiných" seriálech. V tomto takové velmi rychle zkapou.
14630
Btw Perrineauova postava je přesně ten typ charakterou, jaké se vyskytují "v jiných" seriálech. V tomto takové velmi rychle zkapou.
0 0
reagovat
Nah, už z prvního dílu byla jasně vidět ta brutální nadsázka a uvědomělé sebeshazování, a zároveň chrlení nekompromisních nápadů místo snahy o realističnost a mainstreamové podbízení a hraní na city, takže kdo to odsoudil s tím, že jako vážně se beroucí seriál a pouhá variace na Walking Dead je to hovadina, musí být zákonitě idiot kterému vůbec nedošlo co je to za seriál. A ti lidé na csfd právě předvedli to "objektivizování", když to po pilotu sestřelili, protože je to přece Asylum a Syfy, a přitom už z těch odpadových komentářů je evidentní že vůbec netuší o čem mluví.
A věřte tomu, že já do toho seriálu šel na základě těch komentů vyloženě s tím, že to sestřelím taky.

Každý kdo bude k Mad Maxovi přistupovat stejným způsobem, jako k Cestě od McCarthyho, tak taky odsoudí Maxe jako nebetyčnou sračku, ale to víc vypovídá o něm, než o tom filmu.
14629
Nah, už z prvního dílu byla jasně vidět ta brutální nadsázka a uvědomělé sebeshazování, a zároveň chrlení nekompromisních nápadů místo snahy o realističnost a mainstreamové podbízení a hraní na city, takže kdo to odsoudil s tím, že jako vážně se beroucí seriál a pouhá variace na Walking Dead je to hovadina, musí být zákonitě idiot kterému vůbec nedošlo co je to za seriál. A ti lidé na csfd právě předvedli to "objektivizování", když to po pilotu sestřelili, protože je to přece Asylum a Syfy, a přitom už z těch odpadových komentářů je evidentní že vůbec netuší o čem mluví. A věřte tomu, že já do toho seriálu šel na základě těch komentů vyloženě s tím, že to sestřelím taky. Každý kdo bude k Mad Maxovi přistupovat stejným způsobem, jako k Cestě od McCarthyho, tak taky odsoudí Maxe jako nebetyčnou sračku, ale to víc vypovídá o něm, než o tom filmu.
0 0
reagovat

HAL

Etuda na téma "máte jiný vkus než já, tak musíte nutně být hovada"? I Babovřesky mají své fanoušky s podobným stylem uvažování.
14624
Etuda na téma "máte jiný vkus než já, tak musíte nutně být hovada"? I Babovřesky mají své fanoušky s podobným stylem uvažování.
HAL
0 0
reagovat

HAL

Fakt se to tak rozjelo? Nevěřim :). Nicméně - pokud seriál pasuje ku Tvému vkusu narozdíl od ostatních diváků, nemusíš jej tak arogantně a hlavně vulgárně "objektivizovat".
Dokážu si představit, co se Ti na tom líbí, když má člověk jasno, co od toho čekat a má blízko k tématu - fandim Ti. To ale nic nemění na skutečnosti, že pilot s Perrineauovou sebevražednou postavou po lobotomii a běsným zombie-nemluvnětem výbornej rozhodně nebyl.
14623
Fakt se to tak rozjelo? Nevěřim *:)*. Nicméně - pokud seriál pasuje ku Tvému vkusu narozdíl od ostatních diváků, nemusíš jej tak arogantně a hlavně vulgárně "objektivizovat". Dokážu si představit, co se Ti na tom líbí, když má člověk jasno, co od toho čekat a má blízko k tématu - fandim Ti. To ale nic nemění na skutečnosti, že pilot s Perrineauovou sebevražednou postavou po lobotomii a běsným zombie-nemluvnětem výbornej rozhodně nebyl.
HAL
0 0
reagovat
Hrozně mě baví jak se hodnocení téhle pecky na csfd pomalu šplhá směrem k červeným číslům, po tom co to od nechápajících kokotů dostalo samé odpady, protože doufali další mainstreamovou nudu jako Walking Dead, a z kulervoucího nadhledu a hromad originálních nápadů téhle pecky jim okamžitě naskákala kopřivka.
Tohle se nebere tak dementně vážně, ani se ty postavy nechovají jako zmatení idioti, a ani náhodou to není taková emo telenovela. Místo toho klasické trashové horory potkávající se na půl cesty k Zombielandu.
A nejromantičtější momenty tu jsou, když někdo láskyplně hladí svou okovanou baseballovou pálku... a když si to nadržená členka feministické sekty několik hodin rozdává s místním Zombie Ježíšem (= hlavní postava seriálu)

První řada má své slabší momenty, ale není jich zas tak moc, poloamatérsky trashový styl je dovolí snadno odpustit, a hodně to baví až do konce.. a ten cliff hanger na konci, fuck, doufám že budou mít stejné koule jako po celou dobu a k zombie apokalypse přidají apokalypsu ještě nukleární. Ostatně už teď se ten seriál nejvíc ze všeho kdy natočeného blíží k filmové verzi původních Falloutů.
14622
Hrozně mě baví jak se hodnocení téhle pecky na csfd pomalu šplhá směrem k červeným číslům, po tom co to od nechápajících kokotů dostalo samé odpady, protože doufali další mainstreamovou nudu jako Walking Dead, a z kulervoucího nadhledu a hromad originálních nápadů téhle pecky jim okamžitě naskákala kopřivka. Tohle se nebere tak dementně vážně, ani se ty postavy nechovají jako zmatení idioti, a ani náhodou to není taková emo telenovela. Místo toho klasické trashové horory potkávající se na půl cesty k Zombielandu. A nejromantičtější momenty tu jsou, když někdo láskyplně hladí svou okovanou baseballovou pálku... a když si to nadržená členka feministické sekty několik hodin rozdává s místním Zombie Ježíšem (= hlavní postava seriálu) První řada má své slabší momenty, ale není jich zas tak moc, poloamatérsky trashový styl je dovolí snadno odpustit, a hodně to baví až do konce.. a ten cliff hanger na konci, fuck, doufám že budou mít stejné koule jako po celou dobu a k zombie apokalypse přidají apokalypsu ještě nukleární. Ostatně už teď se ten seriál nejvíc ze všeho kdy natočeného blíží k filmové verzi původních Falloutů.
0 0
reagovat
Asylum? :))
A myslím, že nám SyFy brzo udělá pápá.
14074
Asylum? *:))* A myslím, že nám SyFy brzo udělá pápá.
0 0
reagovat

Vardant

Já už vod rána, co sem to viděl, přemejšlim nad tim, jak je vůbec možný stvořit takovej shit a vydávat to za napínavý survival drama. Tak jak? Jak, sakra? Vysvětlete mi to někdo prosím.
14073
Já už vod rána, co sem to viděl, přemejšlim nad tim, jak je vůbec možný stvořit takovej shit a vydávat to za napínavý survival drama. Tak jak? Jak, sakra? Vysvětlete mi to někdo prosím.
Vardant
0 0
reagovat
Vydržel jsem možná 5 minut, dál už to fakt nešlo.
14072
Vydržel jsem možná 5 minut, dál už to fakt nešlo.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se