Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ajťáci se dočkají remaku. Už zase


ikona
Spooner
it crowd
Kultovní britskou partu si opět berou do parády američtí producenti. A nejspíš to bude opět bolet. 

Kultovní kousek IT Crowd patří i v našich končinách mezi britcomy, jež už zná vlastně každý. I když mně osobně tahle šílená banda z nevzhledného suterénu nikdy dvakrát k srdci nepřilnula, miliony fanoušků a několik nezapomenutelných hlášek už jim z konta nikdo neodpáře. Z Ajťáků se stal zkrátka velehit, na jehož úspěch brzy reagovali i američtí producenti. Z plánovaného remaku však vzniknul nepřekvapivě jen tento nekoukatelný humus, po němž chtěli fanoušci poslat tvůrcům do Hollywoodu asi hodně smradlavý dárek. Americké provedení ostrovního kultu zkrátka skončilo obrovským failem. Nyní ale pár tamních hlav napadlo, že by se mohli pokusit známou komediální značku znásilnit znovu.

IT Crowd se tak dočká již v pořadí druhé americké předělávky, již si stejně jako poprvé bere do parády stanice NBC. Fandové po celém světě nejspíš šílí už teď, nová verze by ovšem přeci jen mohla dopadnout malinko lépe. Na seriálu totiž spolupracuje tvůrčí trio Bill Lawrence, Neil Goldman a Garrett Donovan, jež stojí za dalším komediálním hitem, doktorským Scrubs. Lawrence má pak na svém kontě i úspěšné Cougar Town a producentská dvojice Goldman/Donovan má zase prsty v těch nejlepších sezónách šílenosti Community. A to už jsou hodně nadějná jména, která by Ajťákům zas takovou ostudu udělat nemusela. Obavy a vzpomínky na strašlivý pilot jsou ale stále obrovské. Většina z nás by asi dala přednost shledání s Royem, Mossem a Jen v jejich zaprášeném sklepení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace