Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marley a já míří do bedny


ikona
Spooner
marley
Další úspěšný filmový kousek se dočká svého televizního pokračování. 

Pohodový psí kousek Marley a já patřil před pár lety k nečekaným filmovým překvapením. Ze snímku, jenž se zprvu prezentoval jako rodinná blbůstka typu Beethoven, se nakonec stala hodně příjemná podívaná, v níž titulní psisko působil jako prostředník v životě ústřední dvojice. Z Marleyeho se pak navíc vyklubal velikánský hit, za nějž diváci nechali v kinech téměř čtvrt miliardy dolarů. A výrobci papírových kapesníčků si díky slzopudnému finále nejspíš také nestěžovali. Film byl zkrátka úspěchem ve všech směrech a stanice NBC by si na tomto hitu také ráda napakovala kapsu.

Chystá tudíž stejnojmenné seriálové pokračování, které nás zavede opět do života Johna, Jenny a jejich již malinko větších ratolestí. Známá rodinka se totiž po letech stěhuje zpět na slunnou Floridu, John zase píše pro místní noviny a vše se zdá v nejlepším pořádku. Tedy aspoň do chvíle, než se před jejich dveřmi objeví opuštěné štěně, jemuž dají opět jméno Marley. A zase půjde o dosti rozpustilého člena rodiny, který si ale stejně získá jejich srdce. Na originalitu se v případě tohoto sequelu prostě moc nehraje a pojede se nejspíš hodně přes kopírák. Jen asi přibude oněch roztomilých psích piškutálií. Těžko říci, zda bude látka na malé obrazovce vůbec zajímat. Marley a já je ovšem další z mnoha případů seriálových vykradaček známých hitů, s nimiž se v posledních týdnech opět roztrhl pytel. Na CBS tak chystají televizní verzi buddy movie Křižovatka smrti, FOX zase plánuje vykrást komediální klasiku Velký či odpadovou Příšernou tchýni a stanice CW se vrhá na kouzelnického Iluzionistu. Televizních remaků se prostě v bedně jen tak nezbavíme. Snad alespoň některý z nich neudělá svým předobrazům ostudu. I když v případě takové Příšerné tchýně to asi ani nejde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace