Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gotham a Flash jedou dál


ikona
Spooner
flashgothamserialy
Comicsové kousky již mají odklepnutou celou sérii. Jakým dalším novinkám se zatím daří? 

Podzimní seriálová sezóna nám běží již pár týdnů a většina očekávaných novinek i zajetých titulů si tak už stačila odbýt svoji premiéru. A z většiny nováčků se tudíž již stačily vyprofilovat potenciální hity i kousky zralé na odpis. Mezi žádané hitovky se už řadí i napjatě očekávané comicsové fláky Gotham a Flash, které svoji seriálovou štaci zahájily v opravdu velkém stylu. Výlet do počátků Jima Gordona musí dělat stanici FOX zatím velkou radost. Pilot řádně osvěžil upadající sledovanost stanice. Zájem diváků sice v aktuálních týdnech malinko klesá, ratingy se ovšem stále drží na hodně vysoké úrovni a seriál patří také mezi nejžádanější novinky na poli digitálního nahrávání. Není tedy žádným překvapením, že Gotham dostal jako jeden z prvních odklepnutou celou první sérii.

Stejný osud však potkal také jeho sprintujícího konkurenta Flashe, jehož start byl možná ještě impozantnější. Sledovanosti pilotu dosáhla téměř pěti milionů, což je na poměry malé a na teenagery zaměřené stanice CW ohromný úspěch. Seznámení s Barry Allenem se tak stalo nejsledovanější premiérou televize za posledních pět let, ratingy ani nadále neklesají a bleskový superhrdina se tak dostal potvrzenou první řadu již po pouhých dvou epizodách. To se ostatně týká i dalšího nováčka, komedie Jane the Virgin pojednávající o poslušné puberťačce/panně, jež na gynekologii omylem otěhotní. Asi se nedivíte, proč se nikdo z naší redakce nehodlal k této novince ani přiblížit, že? Seriál ovšem sbírá příjemné recenze a hlavně díky nim se Jane dočká plné sezóny.  Stejně příjemný ortel pak vyfasovalo také právnické drama How to Get Away with Murder z producentské stáje superúspěšné Shondy Rhimes (Chirurgové, Skandál) či černošský sitcom Black-ish, jemuž vychází navazující časový slot za hitem Modern Family.

Ne každému se ale daří a my jsme se před pár dny dočkali neoficiálně i prvního letošního odpadlíka. Tím je nepovedený sitcom Mulaney, z něhož se dělá špatně snad úplně každému. Kravaťáci od FOXů se pak na bídný stav své novinky nemohli koukat a z původně objednaných šestnácti dílů tak uvidíme nakonec pouze třináct. Což v překladu znamená pro seriál konečnou. Nad propastí rychlého zrušení však balancuje hned několik seriálů. Nejhůř je na tom asi právě FOX, jež kromě úspěšného Gothamu produkuje jeden propadák za druhým. V nejbližších týdnech to proto nejspíš zabalí také feel-good jednohubka Red Band Society. Kriminálku Gracepoint aka nechtěný remake britského kousku Broadchurch pak zachraňuje od okamžitého stáhnutí z programu pouze fakt, že se jedná o minisérii. I ostatní televize ale co nejdříve začnou přepočítávat padlé. Nedaří se totiž ani komediálním zářezům Selfie a Bad Judge. Přímo katastrofální ratingy pak vykazují romanťárny Manhattan Love Story a A to Z. U těchto dvou kousků se očekává zrušení opravdu velmi rychle.

Co říkáte na úspěch Gothamu a Flashe vy? A kterou novinku byste co nejrychleji zrušili?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace