Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Britské hvězdy útočí v televizi


ikona
Spooner
cooganfrosthappyish
Nick Frost míří do amerických televizí. A kdo nahradí v chystaném seriálu Phillipa Seymoura Hoffmana? 

Sympaťáci Nick Frost a Steve Coogan si díky svým komediálním rolím stačili získat přízeň fandů po celém světě. Energický cvalík o sobě dává rád díky nekonečným spoluprácím s parťákem Simonem Peggem a režisérem Edgarem Wrightem. Ten druhý nás zase v nedávném dramatu Philomena přesvědčil, že bez problémů zvládne i malinko vážnější látky. Nyní se oba prověření komici rozhodli po delší době zkusit štěstí na americké půdě. A vybrali si k tomu dosti zajímavé televizní projekty.

Nick Frost se tak představí v novém sitcomu stanice ABC, The Finger. Zde se zhostí role světoznámého zloděje šperků Nicka Fergusona, jenž se však kvůli výchově svého devítiletého syna rozhodl pověsit svoji zločineckou kariéru na hřebík a otevře si bistro se sandwichy. Obojí je ovšem ještě těžší, než původně čekal. Frostovi by mohla role docela sednout a šanci na potenciální pecku umocňuje také jméno scenáristy Bena Karlina, který je podepsán také pod komediálním hitem Taková moderní rodinka. Tohle by zkrátka mohlo klapnout.

To s novinkou Steva Coogana je to malinko složitější. Uvidíme ho totiž v tak trochu prokletém sitcomu Happyish. Zde si zahraje čtyřiačtyřicetiletého reklamního manažera, jehož život se od základu změní po nástupu nového, mladého a vitálního šéfa. Ten mu začne dělat z práce peklo a požaduje po něm, aby se od základů změnil. Již takhle ne zrovna otevřený a veselý člověk je tedy donucen k tomu, aby se za využití lékařských či jiných způsobů cítil aspoň trošku šťastnější. Normální řachanda nás tedy nečeká a Steve Coogan bude mít před sebou zatraceně těžký úkol. V roli totiž nahradí tragicky zesnulého Phillipa Seymoura Hoffmana, jenž se měl v chystaném seriálu původně objevit, a z jehož výkonu v pilotu si prý hlavouni z kabelovky Showtime sedli na zadek. Víc materiálu ale již natočit nestihl, projekt byl z úcty k němu odložen a nyní se samozřejmě dočká kompletních přetáček. Britský sympaťák se pak zdá být dosti solidní a zajímavou náhradou. Snad tedy uctí Hoffmanovu památku v tom nejkvalitnějším stylu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace