Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brody miliardářem


ikona
Spooner
billionshomeland
Hvězda Homelandu a Bratrstva neohrožených se hlásí v dalším hvězdně obsazeném kousku. 

Charismatický Damian Lewis se sice svého úspěchu na velkém plátně asi jen tak nedočká, v průběhu poslední desetiletky se však stačil stát jednou z největších televizních jistot. V nestárnoucím Bratrstvu neohrožených platil za největšího sympaťáka na bojišti a zrušení jeho následné kriminálky Na doživotí stačilo svého času namíchnout hodně lidí. Největší porci slávy mu ovšem přinesla role Nicolase Brodyho v dramatické pecce Homeland, jež mu vynesla dokonce Zlatý glóbus a nadobro ho katapultovala mezi seriálové hvězdy. Nyní se navíc na prověřenou kabelovku Showtime vrací s dalším hodně zajímavým projektem.

Zahraje si tu v chystané novince Billions, která nás zavede do prostředí obrovských prašulí v samotné Wall Street. Zde si talentovaný Brit zahraje tamního krále na poli investičních fondů, jemuž půjde po krku vychytralý státní zástupce v podobě herecké jistoty Paula Giamattiho. A z toho už by mohl vzniknout zajímavý herecký souboj, jenž se navíc odehraje na hodně slibném kolbišti. Režie pilotu a produkce seriálu se potom ujme Neil Burger, režisér výtečného Všemocného či nedávné Divergence. Snad se jeho seriálové dítko bude více podobat zmiňované pecce s Bradley Cooperem. Stanice Showtime má totiž v rukách další potenciální hit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace