Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ve jménu vlasti: S04E05

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek

PetrM

Vidiš, odvozoval jsem to z názvu první epizody Dron Queen, což byla Carrie... samozřejmě máš pravdu a byly to F15.

To ostatní info jsem si musel googlit, bral jsem to poměrně zeširoka podle hranic s Pákistánem a prostě spolčování s politickou agendou sousedících států, což teda byla chyba... Jestli tam ale zatim o Íránu fakt nepadlo ani slovo, tak mi nejde na mysl, proč bych si to jinak tak vehementně domyslovával. Human error detected :o.

Jinak já jak se v tom jako pop-cornovej fanoušek moc nehrabu v těch byrokratických věcech a levelech jednotlivejch zam-ců na ambasádě, tak mi linie s velvyslankyní úplně dementní nepřijde :).
14360
Vidiš, odvozoval jsem to z názvu první epizody Dron Queen, což byla Carrie... samozřejmě máš pravdu a byly to F15. To ostatní info jsem si musel googlit, bral jsem to poměrně zeširoka podle hranic s Pákistánem a prostě spolčování s politickou agendou sousedících států, což teda byla chyba... Jestli tam ale zatim o Íránu fakt nepadlo ani slovo, tak mi nejde na mysl, proč bych si to jinak tak vehementně domyslovával. Human error detected *:o*. Jinak já jak se v tom jako pop-cornovej fanoušek moc nehrabu v těch byrokratických věcech a levelech jednotlivejch zam-ců na ambasádě, tak mi linie s velvyslankyní úplně dementní nepřijde *:)*.
PetrM
0 0
reagovat
Dám tomu taky palec nahoru,ale měl bys Daviesi koukat pozorněji - ten útok nebyl dron ale dvě stíhačky F-15 (viz scéna s pilotem v prvním díle) a o Iránu tam zatím taky nepadlo ani slovo - ISI je pakistánská tajná služba a ten špehovaný chlápek pro ně jenom dělá jako "soukromník"

Dějových děr je tam více než v ementálu, ale celkem jsem nepochopil, jak ten umlácený agent CIA přesvědčil manžela velvyslankyně, aby mu vynášel její dokumenty a tak ji dokonale znemožnil. Navíc to nedává vůbec smysl, protože šéf CIA v Pakistánu bude mít přístup zhruba k těm samým informacím co velvyslanec a ten manžel je jenom berlička k tomu, aby ISI mohla vydírat někoho jiného.
14355
Dám tomu taky palec nahoru,ale měl bys Daviesi koukat pozorněji - ten útok nebyl dron ale dvě stíhačky F-15 (viz scéna s pilotem v prvním díle) a o Iránu tam zatím taky nepadlo ani slovo - ISI je pakistánská tajná služba a ten špehovaný chlápek pro ně jenom dělá jako "soukromník" [spoiler] Dějových děr je tam více než v ementálu, ale celkem jsem nepochopil, jak ten umlácený agent CIA přesvědčil manžela velvyslankyně, aby mu vynášel její dokumenty a tak ji dokonale znemožnil. Navíc to nedává vůbec smysl, protože šéf CIA v Pakistánu bude mít přístup zhruba k těm samým informacím co velvyslanec a ten manžel je jenom berlička k tomu, aby ISI mohla vydírat někoho jiného. [/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se