Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loki na stopě Dr. House


ikona
Spooner
housenight manager
Kabelovka AMC plánuje hvězdně obsazenou thrillerovou pecku. 

Už je to více než dva roky, co seriálový oblíbenec Dr. House pověsil svou hůlčičku a ostré hlášky na hřebík a navždy se tak rozloučil s početnými diváky. Jeho hereckého představitele, britského sympaťáka Hugh Laurieho, jsme od té doby před kamerou prakticky nezahlédli a činorodý umělec se více zaměřil na svou hudební a pisálkovskou kariéru. Nyní se ale bývalá televizní hvězda vrací zpět na místo činu. Jeho návrat do bedny se pak může už nyní řadit mezi nejnadějnější novinky příštího roku.

Zahraje si totiž v seriálové adaptaci knihy The Night Manager, v českých knihkupectví k dostání coby Noční recepční, od současnosti hojně žádaného špionážního autora, Johna Le Carré. A kdo viděl adaptace jeho knižních předloh Jeden musí z kola ven a Nejhledanější muž, tak tomu musí být jasné, že zde se sází spíše na poutavě napsaný příběh a atmosféru, než zbytečné výbuchy a přestřelky. Seriál bude vyprávět o bývalém vojákovi Jonathanu Pineovi, jenž se nyní živí jako titulní noční recepční v hotelu. Jedné noci se však potká s tajemnou Sophií, která mu následně dá inkriminující informace na nebezpečného překupníka zbraní, Richarda Onslowa Ropera s tváří právě Hugha Laurieho. Pine jako správný voják předá dokumenty svému kontaktu v tajných službách. Sophie je však následně nalezena mrtvá. Pine se proto rozhodne vrátit ke starým zvykům, a coby agent v utajení dostat Ropera jednou pro vždy. Námět na mrazivý a napínavý thriller jak vyšitý. Nadějnou předlohou a Housem v záporáckém módu ovšem dobré zprávy zdaleka nekončí. Hlavní role bývalého vojáka se totiž zhostí další oblíbený Brit, Tom Hiddleston. Představitel Lokiho si sice na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže, čas na jeho první zámořskou televizní štaci mu to ale evidentně neubírá. Invaze hvězd do bedny zkrátka stále neustává a AMC si pro nás na závěr roku připravilo velkou castingovou lahůdku. Tenhle duel dvou charismatických Britů by totiž mohl stát rozhodně za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace