Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Affair: S01E04

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek

S01E05

Výborně, v každym novým dílu je představený další šmelo na diváky, tentokrát teda v podobě toho, že buďto Noah nebo Alison detektivovi poprvé strašlivě zalhali (vymýšleli si). V tom seriálu se pořád jenom kecá a nic jinýho (jo vlastně ještě šu*á a v každym díle je frontal Ruth Wilson), ale teda oči to k obrazovce přiková spolehlivě. Bombový drama. Snad bude druhá (potvrzená) sezóna s jiným párem, fakt True Detective hard - prosím!
14433
Výborně, v každym novým dílu je představený další šmelo na diváky, tentokrát teda v podobě toho, [spoiler]že buďto Noah nebo Alison detektivovi poprvé strašlivě zalhali (vymýšleli si)[/spoiler]. V tom seriálu se pořád jenom kecá a nic jinýho (jo vlastně ještě šu*á a v každym díle je frontal Ruth Wilson), ale teda oči to k obrazovce přiková spolehlivě. Bombový drama. Snad bude druhá (potvrzená) sezóna s jiným párem, fakt True Detective hard - prosím!
S01E05
0 0
reagovat
To s tím detektivem jsem si vůbec nevšiml, sakrafix. V podstatě jsem si doteď myslel, že jsou to dva různý černoši. True Detective complex :)
14397
To s tím detektivem jsem si vůbec nevšiml, sakrafix. V podstatě jsem si doteď myslel, že jsou to dva různý černoši. True Detective complex :)
0 0
reagovat

Krasa

Já byl poprvý mega dojatej, posunutí děje myšleno určitě co se týče vzájemnýho odhalování polopravd mezi těma postavama, co všechno si konečně řekli, něco se začlo hejbat. Plus ukázalo se IMO, že ta detektivní linie bude nějaký šmelo ad. ulhanej detektiv, kterej jednou je šťastně ženatej a podruhý rozvedenej. A Ruth Wilson si mě omotala kolem prstu, miluju ji...

U podobnejch seriálu si v půlce první parádní řady nikdy nejsem jistej, jestli chci i druhou :)).
14396
Já byl poprvý mega dojatej, posunutí děje myšleno určitě co se týče vzájemnýho odhalování polopravd mezi těma postavama, co všechno si konečně řekli, něco se začlo hejbat. Plus ukázalo se IMO, že ta detektivní linie bude nějaký šmelo [spoiler]ad. ulhanej detektiv, kterej jednou je šťastně ženatej a podruhý rozvedenej[/spoiler]. A Ruth Wilson si mě omotala kolem prstu, miluju ji... U podobnejch seriálu si v půlce první parádní řady nikdy nejsem jistej, jestli chci i druhou *:))*.
Krasa
0 0
reagovat
Furt se mi to moc líbí a všechno, ale v čem se podle tebe ten děj posunul tak citelně dopředu?

Mně to přišlo jako klasický chci tě/nechci tě, tentokrát s jiným prostředím a kapku jiným stylem narace. A scházel mi tam Joshua Jackson :)
14395
Furt se mi to moc líbí a všechno, ale v čem se podle tebe ten děj posunul tak citelně dopředu? [spoiler]Mně to přišlo jako klasický chci tě/nechci tě, tentokrát s jiným prostředím a kapku jiným stylem narace. A scházel mi tam Joshua Jackson :)[/spoiler]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se