Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Poslední Newsroom


ikona
Spooner
trailery
Jaké nadějné seriály uvidíme na přelomu roku? 

S trailerovým okénkem jste se na našich stránkách nyní dlouho nesetkávali. Jakože opravdu hodně dlouho. Holt rozjezd hlavní seriálové sezóny byla v plném proudu a televize vlastně ani tak neměla moc na co lákat. Nyní už je ale naštěstí situace o něco veselejší a internetový svět je zase bohatší o několik zajímavých upoutávek. Kterému z následujících kousků dáte šanci?

Newsroom Season 3
Loučení s oblíbenými seriály HBO pokračuje. Po trapném zakončení Pravé krve a posledním rozloučení s mafiány z Atlantic City se ke své poslední štaci chystá také zpravodajská banda okolo Jeffa Danielse. Závěrečná řada bude sice k nelibosti diváků čítat jen pouhých šest dílů. I přesto to ovšem vypadá na emotivní a důstojné zakončení. Tohle by si měl Aaron Sorkin bez problémů ohlídat.

Black Sails Season 2
Piráti kapitána Flinta nás ve své první sérii dvakrát neoslovili a jejich zakotvení v televizních vodách skončilo celkem zklamáním. Promo na druhou řadu pak logicky láká efektními výbuchy na více akce a dramatu, nudných a nezajímavých dialogů se však zřejmě nezbavíme ani tentokrát.

Marco Polo
Netflix jede. Seriálové produkci známé internetové služby se zatím skoro až neuvěřitelně daří a ještě na závěr tohoto roku si pro nás připravuje svůj doposud rozpočtově nejštědřejší kousek. Série Marco Polo sice asi historiky a příznivce slavného cestovatele příliš nenadchne. Fanoušky zábavných historických jednohubek typu Da Vinci's Demons by však mohla novinka oslovit. První záběry navíc vypadají opravdu lákavě, na výpravě se opravdu nešetřilo a ani atmosféra ukázce nechybí. Zvědavost je veliká.

Justified Season 6
Na svou poslední štaci se chystá také jeden z největších současných televizních drsňáků, maršál Raylan Givens. První teaser na závěr pecky Justified sice žádné nové záběry nenabídne, na dlouho očekávané vyvrcholení duelu Raylan/Boyd ale umí nalákat víc než dostatečně.

The Librarians
Pamatujete si ještě na televizní vykradačku Indiana Jonese, neoriginálního Flynna Carsena? Tak nyní se dočkáme rovnou celé partičky hrdinných knihovníků, kteří se budou snažit vypátrat ty nejcennější artefakty světa. Trailer naštěstí působí, na rozdíl od původních filmů, celkem zábavně a fandové dobrodružných podívaných by se možná mohli dočkat slušného zářezu. A samozřejmě dorazí i sám Flynn.

Helix Season 2
První sérii přiblblého sci-fi béčka Helix u nás v redakci nikdo neměl nervy dokoukat. Očekávání na druhou sezónu jsou tudíž na bodu mrazu. Parta vědátorů se sice v prvním spotu přesouvá z nehostinné zimy na tajemný ostrov. Jenže na nezajímavosti projektu to nejspíš nic nezmění.

Ripper Street Season 3
Drsní detektivové z Ripper Street to měli dlouhou dobu dosti nahnuté. Stanice BBC nebyla příliš nadšena sledovaností téhle kriminální pecky a i přes její neodiskutovatelné kvality jí neúprosně zařízla. Na špinavými příběhy z Londýna devatenáctého století se však nakonec smiloval internetový gigant Amazon a třetí sérii britského kousku nás čeká již za pár dní. A fandové se mají dle všeho nač těšit.

Hello Ladies: The Movie
Z komediálního kousku Hello Ladies se loni vyklubalo celkem slušné překvapení, v němž si Stephen Merchant zahrál toho největší loosera přes balení holek, jakého jste kdy viděli. A vyklubala se z toho dosti slušná zábava, u níž si každý přál druhou sezónu. Sledovanost ovšem nebyla dostatečně velká a stanice HBO seriálu pokračování neodklepla. Místo další řady se ale budeme moci se Stuartem a jeho kamarády smolaři rozloučit v závěrečném filmu. Aspoň něco.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace