Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teorie velkého třesku v Lego provedení


ikona
Spooner
big bang theoryteorie velkeho tresku
Populární geeci se dočkají své kostičkované podoby. 

Sitcom Teorie velkého třesku patří již několik let k nejsledovanějším televizním hitům, který z obrazovek asi jen tak nezmizí. Kvalita posledních sérií sice již značně kolísá, Sheldon a spol. ale i přesto stále zůstávají jednou z největších seriálových ikon, co na sebe bude stále vrhat spoustu pozornosti. Značka The Big Bang Theory zkrátka pořád neuvěřitelně táhne, což si uvědomily také dánské hlavičky z populární stavebnic Lego a chystají proto nový výtvor na motivy populárního seriálu.

Nápad na vlastní stavebnici vzešel z letošního projektu Lego Ideas, kam mohli fandové posílat návrhy svých vlastních kostičkovaných setů s tím, že ty nejúspěšnější kousky se bude snažit věhlasná dánská značka vydat. Jeden z velkých příznivců populární řachandy tedy navrhl svojí verzi Leonardova a Sheldonova obýváku se všemi oblíbenými charaktery a několika nerdovskými proprietami. Jeho výtvor pak získal přes deset tisíc fanouškovských hlasů a tamním kravaťákům bylo jasné, že zde se jim možná rýsuje prodejní hit. Kostičkovaná verze se tak oficiálně stává skutečností a fandové by se měli dočkat minimálně onoho zmiňovaného obýváku. Ten se však bude od původní verze nahoře možná malinko lišit. Sheldonova partička si tak může zapsat další velký úspěch a řadí se tak po bok Batmana, Pána Prstenů, Krotitelů duchů a dalších kulturních kultů, jež se dočkaly své žluté podoby. Pánové od stavebnic navíc naznačili, že v nejbližší době by se mohl své vkročení do Lego světa dočkat také samotný Doctor Who. Oblíbené dětské značce se v seriálovém světě prostě zalíbilo. Uvidíme, kdo se dočká svých hranatých dvojníků příště.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace