Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Loterie a Gotham


ikona
Dr.Z
coolgothamjohn oliverkevin spaceyvidea
Koho umí Kevin Spacey napodobit nejlépe? A proč jsou loterie špatné? 

Kevin Spacey je nejen skvělým hercem, a to ať už filmovým nebo seriálovým, ale také, jak se zdá, umí výborně imitovat své kolegy. Jimmy Fallon se mu sice snažil sekundovat, ale Spacey to má v malíku. Je snad něco, v čem by Kevin Spacey neexceloval?

Gotham možná neudělal kdoví jakou díru do světa, ale taky to není úplný propadák, u něhož by si kati stanice FOX udělali černý puntík s poznámku: zrušit. Je ale fakt, že řadu fandů ušatého ochránce v černém zrovna nebere koukat na seriál o tom, co se dělo v nechvalně proslulém městě, než tam začal dělat pořádek netopýří muž. Podobné pocity sdílejí i lidé z The Warp Zone a do seriálové novinky si trošku rýpnuli.

A na konec zase jedno video od skvělého, vždy dobře informovaného a v neposlední řadě také zábavného Johna Olivera. Tentokrát si vzal na mušku loterie. A poví vám o nich vše, co jste kdy chtěli vědět. Možná i to, co jste vědět nechtěli, protože jestli si rádi čas od času vsadíte, třeba vás to teď přejde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace