Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se Jessica Jones


ikona
Spooner
jessica jonesluke cagemarvelnetflix
Marvel našel první kandidátky do svého dalšího comicsového kousku. A jak to vypadá s Lukem Cagem? 

O nadějné dohodě mezi internetovou službou Netflix a Marvelem, jste už pravděpodobně párkrát slyšeil. Webový gigant nám tak na monitory přinese seriálovou podobu Daredevila, Iron Fista, Luka Cage a Jessicy Jones, kteří se po svých sólovkách sejdou v týmovce The Defenders. A zatímco natáčení slepého superhrdiny je v plném proudu a dočkáme se ho již v květnu, okolo ostatních projektů bylo do teď malinko ticho. Nyní se ale castingové kolečko u Marvelu opět rozbíhá a další na řadě v těchto seriálových plánech bude evidentně Jessica Jones.

A kdo že si tuhle bývalou superhrdinku, jež si otevřela svojí vlastní detektivní agenturu a pomáhá ostatním hrdinům, nejspíš zahraje? Producenti zatím zúžili svůj výběr na čtyři zajímavá jména, již mají dosud největší šanci.  První adeptkou je Alexandra Daddario z Percy Jacsona či z oné památné scény z True Detective. Ano, těchto narážek se americká kráska nejspíš jen tak nezbaví. Další známou tváří z výběru je Teresa Palmer z teenagerských kousků Jsem číslo čtyři či Mrtví a neklidní. O roli pak prý usiluje také komediální herečka Krysten Ritter či méně známá Jessica De Gouw z loňského seriálu Dracula či Arrowa, kde si zahrála comicsovou záporačku Huntress. Je tu rozhodně z čeho vybírat. Uvidíme, jestli se podstatného comicsového partu dočká některé z nich, nebo zda se bude radovat nakonec někdo jiný.

Zajímavé věci se však dějí také okolo postavy Luka Cage. Ten si totiž před svojí vlastní sólovkou zahraje jednu z důležitých postav právě u Jessicy Jones, a proto i zde je hledání ideálního kandidáta v plném proudu. Zde si ovšem Netflix vyhlídnul zatím jen naprosto neznámá jména. Ksichty Lance Grosse z nepodařeného thrilleru Crisis, Mike Coltera z hitu The Following či Clea Anthonyho z nedávné pecky Transparent vám asi opravdu nic neřeknou. Prostě jde o velké namakané černochy. Snad se ale v tomto výběru objeví někdo daleko známější.

Kterou z adeptek na Jessicu Jones byste brali vy? A kdo by podle vás byl nejlepší Luke Cage?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace