Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

True Detective hlásí kompletní obsazení


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Druhá řada temné kriminálky se konečně dočkala oficiální hvězdné sestavy. 

Tak už je konečně dobojováno. Měsíce spekulací a zákulisních šeptand jsou konečně u konce a my už se nyní můžeme kochat kompletním obsazením napjatě očekávané druhé řady výtečného Temného případu. S druhou řadou se přesuneme do slunné Kalifornie, kde bude trojice detektivů vyšetřovat brutální vraždu zkorumpovaného manažera a za kamerou je bude peskovat mimo jiné i režisér série Rychle a zběsile, Justin Lin. Potvrzená herecká sestava pak vlastně nepřináší vůbec žádné překvapení, jelikož se vyvrbila podle dlouho nepotvrzených informací a zvěstí. K již ohlášené dvojici Colin Farrell a Vince Vaughn se proto nyní oficiálně přidává také trojlístek Taylor Kitsch, Rachel McAdams a půvabná Kelly Reilly z celovečerních dobrodružství Sherlocka Holmese.

A koho že si hlavní pětice vlastně zahraje? Zde máte menší nápovědu:

Ray Velcoro (Colin Farrell) – Zkorumpovaný detektiv, jenž musí balancovat mezi svými nadřízenými v policejním oddělení a místním mafiánem, s nímž má až příliš úzké vztahy.

Paul Woodrugh ( Taylor Kitsch) – Válečný veterán a policista snažící se utéct před obtížnou minulostí a skandálem, který se nikdy nestal.

Ani Bezzerides (Rachel McAdams) – Vyšetřovatelka, jejíž nekompromisní zásady ji dostanou do křížku s kolegy i systémem, jemuž slouží.

Frank Semyon (Vince Vaughn) – Podnikatel a mafián, jehož impérium se najednou ocitá ve velkém nebezpečí. Zprvu lehký přechod na legitimní byznys se totiž pokazí poté, co je zavražděn jeho obchodní partner.

Jordan (Kelly Reilly) – Frankova manželka a bývalá neúspěšná herečka, jež je svému manžílkovi v jeho ambiciózních plánech plnou oporou.

Co říkáte na herecké obsazení vy? A jak se vůbec na druhou sérii oceňované pecky těšíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace