Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Supergirl?


ikona
Spooner
dcsupergirl
Kdo možná ztvární Supermanovu sestřenku v chystaném seriálu? 

Je to teprve pár měsíců, co se objevily první spekulace o možném televizním příletu Supergirl a situace se od té doby hnula dosti razantně kupředu. Novinky o sestřenici Muže z oceli, jež se stejně jako její slavný super příbuzný rozhodne konat na Zemi dobro, se ujala stanice CBS a pracuje na ní tvůrce comicsových hitovek Flash a Arrow, Greg Berlanti. Potenciál na další zábavnou superhrdinskou podívanou zde tedy rozhodně je. Přípravy na natáčení seriálu, jenž by mohl na americké obrazovky dorazit příští podzimní sezónu, jsou tak již v plném proudu a stanice už pilně hledá hlavní představitelku. A možná už jí dokonce i našla.

Do role Kary Zor-El totiž televize aktuálně testuje televizní herečku Claire Holt. Že vám tohle jméno nic neříká? Tak to asi nepatříte mezi fanoušky upírských seriálů. Patří totiž mezi hlavní herecké tváře hitu Upíří deníky a jeho spin-offu The Originals a příští rok by se měla objevit i po boku Davida Duchovnyho v kriminálce Aquarius. Tahle slečna se tedy v bedně docela činí, pár fanoušků už mít zajisté také bude a půvabná sexy tvářička ji rozhodně nechybí. Vypadá to, že se tvůrci rozhlížejí tím správným směrem. Další novinkou okolo Supergirl je pak otázka případného připojení do světa kolegů Flashe a Arrowa. Berlanti na tuto otázku odpověděl, že se propojení a případných crossoverů jeho comicsových dítek rozhodně nebrání. V tomto případě ale záleží, jak se mezi sebou domluví stanice CBS a CW. Pokud však mají obě televize stále čuch na vysoké ratingy, tak by nějaká menší spolupráce snad neměla být problém.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace