Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude zabíjet zombíky?


ikona
Spooner
amcdeadwalkingzivi
Kdo si zahraje hlavní roli ve spin-offu Živých mrtvých? 

První polovina prozatím rozpačitě přijaté páté řady megahitu Živí mrtví je již pár dnů za námi. Šťavnatých informací z post-apokalyptického světa se však evidentně jen tak nezbavíme. Stanice AMC a autor comicsové předlohy Robert Kirkman totiž již pilně pracují na dlouho připravovaném spin-offu, jenž by nás měl zavést na úplně jinou lokaci zombíky zamořeného světa a odhalit nám nová netušená zákoutí příběhu. Obsazování nových postav je pak už v plném proudu a do hlavního partu si tvůrci stačili vybrat dosti zajímavé jméno.

Hlavní postavu v dosud nepojmenovaných zombie jatkách si tak zahraje Cliff Curtis. Jo, jeho jméno vám toho asi příliš neřekne, obličej jste ovšem zcela jistě již v několika kouscích zaregistrovali. Kochal se pohledem na Slunce ve výtečném Sunshine, ve čtvrté Smrtonosné pasti přihrával Bruci Willisovi a stačil se objevit i v seriálech Pohřešovaný či nedávném Gang Related. Žádná hvězda to rozhodně není, svoje si ale vždy odehraje a role hlavního hereckého tahouna by mu měla dosti sednout. V novince si pak zahraje rozvedené učitele, jenž se snaží pro své blízké vždycky udělat vždy to nejlepší. Moc vyčerpávající popis to opravdu není a vypadá to, že vytouženého příběhu z pohledu armády se bohužel nedočkáme. Snad má tedy Robert Kirkman ještě nějaký trumf v záloze. Charismatického hrdinu už však nejspíš má.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace