Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica Jones má tvář


ikona
Spooner
jessica jonesluke cagemarvelnetflix
Kdo si zahraje superhrdinku v chystaném marveláckém seriálu? 

U Marvelu se opravdu neflákají. Teprve před pár dny prosákly na internet spekulace ohledně obsazení jejich dalšího očekávaného comicsového zářezu Jessicy Jones a už to vypadá, že je definitivně rozhodnuto. Kravaťáci z comicsového giganta a internetové služby Netflix přitom neměli zrovna snadné rozhodování. O roli bývalé supehrdinky, jež se rozhodla pověsit svoji záchranářskou kariéru na hřebík a pomáhat místo toho dalším okostýmovaným borcům, se totiž zajímaly takové zajímavé tváře jako Alexandra Daddario z Percy Jacksona, australská kráska Teresa Palmer, komediální herečka Krysten Ritter či seriálová Jessica De Gouw z Arrowa. Žhavý boj o žádanou roli pak nakonec vyhrála překvapivě ta, na níž jsem já osobně sázel nejméně.

Další z řady seriálových hrdinů si tak pravděpodobně zahraje Krysten Ritter. Což je trochu nečekaná volba, jelikož je známá hlavně díky komediálním rolím, např. ze seriálu Don’t Trust the B in Apartment 23 či několika nevýrazných komediích. O svém hereckém talentu však dokázala přesvědčit už v druhé řadě opěvované pecky Breaking Bad a akce by jí snad příliš problémů také dělat neměla. Roli pak prý vyhrála hlavně díky jejímu jiskření s téměř neznámým Mikem Colterem ze seriálu The Following, jenž má zase zatraceně blízko k roli Luka Cage. A to je docela důležitý detail, když se v comicsech jedná o jejího manžela. Marvel navíc se svými hereckými volbami málokrát šlápla vedle a vypadá to, že i tentokrát by nás mohlo čekat velmi příjemné překvapení.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace