Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nadějný rockec J. J. Abramse


ikona
Spooner
croweroadies
Hudební novinka seriálového guru a Camerona Crowea nabírá slibné obsazení. 

O chystaném seriálu z hudebního prostředí Roadies už jsme vás párkrát informovali. Seriálový guru a režisér nových Star Wars J. J. Abrams zde spojí síly s dalším uznávaným tvůrcem Cameronem Crowem. Ten se po více než deseti letech od nenápadné pecky Na pokraji slávy vrací zpět k hudební tématice a zavede nás do zákulisí koncertního turné jedné rockové kapely. Jenže tentokrát nebudeme sledovat drsné kytaristy a jejich bujaré večírky, ale nahlédneme do osudů lidí stojících za touto náročnou show. Zkrátka další potenciální hit stanice Showtime, jenž by mohl Croweovi, který se podílí i na scénáři a režii pilotu, zase dost sednout. Nyní si navíc našel do své novinky dosti slibné obsazení.

Hlavní role se proto zhostí neprávem pozapomenutý sympaťák Luke Wilson, od jehož nejzářivějších komediálních časů už přeci jen uplynula dlouhá doba. Známý komediální přihrávač si zde zahraje manažera tour Billa, jenž zároveň funguje jako nejlepší kámoš kapely a už pět let bojuje úspěšně s alkoholem. Něco mi říká, že v této společnosti se jeho střízlivá série brzy přeruší. Další významnou hráčkou v této koncertní šňůře bude Kelly Ann, dobrosrdečná dívka, která by ráda zanechala ve světě nějakou tu stopu. Tu si malinko překvapivě zahraje vycházející filmová hvězdička Imogen Poots, jež jste mohli letos v kině vidět například v komedii (Ne)zadaní či adaptaci pařby Need for Speed. Tahle hezká tvářička asi dobře ví, v jakých projektech na sebe pořádně upozornit a seriálová štace by jí mohla jedině prospět. V obojích případech pak jde o hodně zajímavé volby a ze seriálové spolupráce dua Abrams/Crowe se nám tak může snadno vyklubat jedna z těch méně nápadných pecek příštího roku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace