Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo zavítá do Farga?


ikona
Spooner
fargo
Kdo se objeví v druhé řadě oceňované pecky? 

Málokterá letošní novinka vzbudila u diváků tak nadšené reakce, jako seriálová verze kultovního Farga. Tvůrce Noah Hawley dokázal naplno vystoupit z Coenovic stínu, Billy Bob Thornton a Martin Freeman ztvárnili jednu z nejlahůdkovějších rolí své kariéry a prestižní ceny se tvůrcům jen hrnuly. Přípravy na druhou sérii jsou tak již v plném proudu a dostaneme v něm zcela nový příběh, prostředí a z většiny i nové charaktery. Scenáristé nám totiž nabídnou v seriálu několikrát zmíněný krvavý příběh Sioux Falls, jehož se zúčastnil tehdy ještě mladý detektiv Lou a dost možná i samotný Lorne Malvo. Seriál si tak přímo říká o další hvězdné obsazení. Překonat herecké složení první série sice nebude zrovna jednoduché, tvůrci se ale s prvními zveřejněnými jmény zcela jistě vydali tím správným směrem.

Jednu z hlavních postav si totiž zahraje Kirsten Dunst, jež už nám od ječení vedle Spider-mana několikrát prokázala, že vážnější role a velké herecké výzvy jí nedělají velký problém. Ve Fargu se zhostí role Peggy Blomquist, kosmetičky z maloměsta, která by ráda konečně zjistila, co od života vlastně chce. Její sny jí totiž tak trochu táhnou do velkého města a ve společnosti zdejších buranů se dosti trápí. S jejími sny by jí pak chtěl pomoci její podporující manžel Ed v podání Jesse Plemonse, jehož si můžete pamatovat především jako slizouna Todda ze závěrečné sezóny Breaking Bad. Stanice FX bude chtít zkrátka i ve druhé štaci své oceňované spoléhat na filmové hvězdy i prověřená televizní jména. Snad jim tato taktika vyjde stejně parádně, jako v případě první řady.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace