Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Drapera k drsným rockerům


ikona
Spooner
crowemad menroadies
Co nového chystá rudovlasá kráska z kultovních Mad Men? 

Že patří výtečné retro drama Mad Men mezi nejoceňovanější seriálové pecky posledních let, vědí asi i diváci Ordinace v růžové zahradě. Opěvovaný pohled do reklamní agentury šedesátých let se stačil stát jedním z nejvýraznějších artiklů kabelovky AMC a z mnoha jeho představitelů se staly známé filmové tváře. Sympaťák Jon Hamm se snaží prosadit na stříbrném plátně, talentovaná Elisabeth Moss se prosazuje v nezávislých snímcích a temných kriminálkách a sexy zrzečka Christina Hendricks se začala objevovat ve snech nejednoho muže. Televizní vláda Dona Drapera se však příští rok dočká svého konce a právě jedna z nejpůvabnějších hereček současnosti si již stačila zařídit další seriálovou štaci. A ani tentokrát nejspíš nešlápla vedle.

Připojuje se totiž k u nás několikrát propíranému projektu Roadies. Novinka režiséra Camerona Crowa z produkce J. J. Abramse nás zavede do zákulisí koncertní šňůry známé rockové kapely. Celý příběh však budeme sledovat z pohledu nenápadných lidí, kteří většinou stojí za touto náročnou show. Zrzavá bohyně si pak zahraje důvtipnou manažerku kapely Shelli, jež své práci obětovala celý svůj osobní život a je věrnou parťačkou kolegy Billa v podání Luka Wilsona. Christina se tak stává po Wilsonovi a britském talentu Imogen Poots třetím zajímavým zářezem v této hudební štaci. Jména známých režisérů zkrátka táhnou a jen rockový bůh ví, kde se tenhle zajímavý casting vůbec zastaví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace