Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ross právníkem


ikona
Spooner
american crime storypřátelé
David Schwimmer se vrací do bedny v podstatně vážnější a nezvyklé roli. 

Žádný z kultovních Přátel nezapadl do hereckého zapomnění tak rychle jako David Schwimmer. Představitel Rosse Gellera si sice natočil pár menší filmů a mohli jsme ho slyšet v animovaných Madagaskarech. Před kamerou se ale objevoval dosti zřídka a málokdo si na jeho filmové štěky vůbec vzpomene. Nyní se však po deseti letech vrací na plný úvazek zpět do bedny a představí se nám v dosti netradiční poloze.

Ztvární totiž jednu z hlavních rolí v ostře sledovaném spin-offu hitu AHS, American Crime Story. Jeho první série s podtitulem The People v. O. J. Simpson nahlédne do nechvalně proslulého soudního procesu známého titulního herce a sportovce. Schwimmer si pak zahraje Simpsonova věrného kamaráda a právníka Roberta Kardashiana, jenž se mu pokouší za každou cenu zachránit krk. Ano, tušíte správně. Opravdu se jedná o otce početného bulvárního klanu s pochybnou inteligencí. Zde bychom se snad jeho rodinky dočkat nemuseli. A když jo, tak si z ní tvůrčí duo Murphy/Falchuk určitě slušně vystřelí. Bývalá televizní hvězda se tak přidává k hodně slibnému obsazení. O. J. Simpsona si totiž zahraje polozapomenutý Cuba Gooding Jr. a žalobkyni si ztvární tvůrci prověřená Sarah Paulson z American Horror Story. Ryan Murphy s Brad Falchukem tak zase potvrzují čuch na zajímavý casting a spin-off budí čím dál větší zvědavost. Z jeho “hororového“ bratříčka totiž všichni moc dobře víme, jak šikovně tvůrci zacházejí se známými tvářemi a v některých případech jim i solidně zrestartovat kariéru. A Schwimmerovi by se podobná kariérní vzpruha rozhodně hodila.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace