Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Piráti milují Západozemí


ikona
Spooner
arrowdeadgame of thronesgothamhra o trůnywalking
Jaké seriály letos nejvíce frčely u internetových stahovačů? 

Rok 2014 je již prakticky u konce a uzrál nám tak čas pro kolečko klasických žebříčků a sumírování. Se svou souhrnnou troškou do mlýna přichází již klasicky i pirátský server TorrentFreak, jenž zveřejnil žebříček nejstahovanějších seriálů uplynulého roku. Desítka složená z nejstahovanějších epizod jednotlivých seriálů má sice do reálných čísel sice stále hodně daleko, jelikož streamovacích a stahovacích služeb je dnes již nepočítaně. I přesto jde ovšem o slušný náhled toho, jaké tituly mezi internetovými nadšenci nejvíce frčí.

1. Hra o trůny – 8 100 000
2. Živí mrtví – 4 800 000
3. Teorie velkého třesku – 3 900 000
4. Jak jsem poznal vaši matku – 3 500 000
5. Gotham – 3 200 000
6. Arrow – 2 900 000
7. Chirurgové – 2 800 000
8. Vikings – 2 700 000
9. Kravaťáci – 2 500 000
10. Městečko South Park – 2 400 000

Na předních příčkách se toho ale za rok příliš nezměnilo. První místo již potřetí za sebou ovládla fantasy Hra o trůny, jež dokonce zlomila svůj loňský rekord o více jak dva miliony. Větší počet downloadů ostatně zaznamenaly i další zajeté kousky v čele se zombíky, nesmrtelnými geeky, borcem Arrowem či závěrečným rozloučením se sitcomem Jak jsem poznal vaši matku. Pár překvapení jsme se však přeci jen dočkali. Tím prvním je dosti velký úspěch novinky Gotham, jež si hned svými prvními díly dokázala vyšlápnout na mnohem prověřenější konkurenci. Bruce Wayne holt táhne i za mlada. Druhým menším šokem je pak náhle zjevení nekonečných Chirurgů a animovaných výtržníků ze South Parku. Osazenstvo ze Seattle Grace a Cartmanovy průsery se zkrátka divákům neomrzí ani v úctyhodné jedenácté či v kresleném případě dokonce osmnácté sérii. A to je vlastně dobře. Krvavé vraždy a pletichy ze Západozemí ovšem z jejich internetového trůnu asi stejně jen tak někdo nesesadí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace