Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 5: Nejlepší znělky roku 2014

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek
#Nas*ratNaPrahu gotobrno.cz
14765
#Nas*ratNaPrahu gotobrno.cz
0 0
reagovat

Davies182

14764
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m57ch6YBjp1rtnpejo1_500.gif
Davies182
0 0
reagovat
Okamžitě to smaž, přísahal si na čtvrtou řadu Newsroomu, že to nikdy nevykecáš!

Aha, už mi to došlo.

Což mě přivádí k následující otázce: chystáš se teď někdy do Prahy? Vzkazník. Radši :D
14763
Okamžitě to smaž, přísahal si na čtvrtou řadu Newsroomu, že to nikdy nevykecáš! Aha, už mi to došlo. Což mě přivádí k následující otázce: chystáš se teď někdy do Prahy? Vzkazník. Radši *:D*
0 0
reagovat

verbst

Be careful what you wish for. Davies, když se vožere, tak člověka tahá celou noc po pražských strip clubech a při šnupání koksu ze zadečků nahých asiatek provolává slávu Damonu Lindelofovi.

Hlavně ta druhá akce už byla moc, protože jsme skončili na policajtech a nebylo to vůbec příjemný. Já už s ním pít nechci, dělá blbosti a je prostě moc divokej.

Ale s tebou bych na pivo klidně zašel...
14762
Be careful what you wish for. Davies, když se vožere, tak člověka tahá celou noc po pražských strip clubech a při šnupání koksu ze zadečků nahých asiatek provolává slávu Damonu Lindelofovi. Hlavně ta druhá akce už byla moc, protože jsme skončili na policajtech a nebylo to vůbec příjemný. Já už s ním pít nechci, dělá blbosti a je prostě moc divokej. Ale s tebou bych na pivo klidně zašel...
verbst
0 0
reagovat
Chlapi, já vás žeru a to pívo bych klidně někdy dal :D To by teprve byla prdel :D
14761
Chlapi, já vás žeru a to pívo bych klidně někdy dal *:D* To by teprve byla prdel *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

No, nic moc horšího než "Leftovers byli o hovně" už z jeho klávesnice vypadnout nemůže, takže sem klidnej. Kdybych měl jedno jediný přání na světě, tak bych nechtěl dalších 1000 přání, sto miliard € ani bejt nesmrtelnej a nikdy nemocnej, ne. Chtěl bych, aby všichni hejtovali seriály, co já, a milovali taky ty, co já. Oh wait... to by pak nebyly internetový diskuze zase a dýchánky na pivu - je to začarovanej kruh, sakra :D!
14760
No, nic moc horšího než "Leftovers byli o hovně" už z jeho klávesnice vypadnout nemůže, takže sem klidnej. Kdybych měl jedno jediný přání na světě, tak bych nechtěl dalších 1000 přání, sto miliard € ani bejt nesmrtelnej a nikdy nemocnej, ne. Chtěl bych, aby všichni hejtovali seriály, co já, a milovali taky ty, co já. Oh wait... to by pak nebyly internetový diskuze zase a dýchánky na pivu - je to začarovanej kruh, sakra *:D*!
TedGeorge
0 0
reagovat
The Fall jsem nedokoukal. Prostě mi to nesedlo. Ale není moc co hejtovat. Na Missing se těším, takže jestli jste mi to zkazili, tak vás asi killnu sám. :D
14759
The Fall jsem nedokoukal. Prostě mi to nesedlo. Ale není moc co hejtovat. Na Missing se těším, takže jestli jste mi to zkazili, tak vás asi killnu sám. *:D*
0 0
reagovat
Aneb známý "Verbstův test Daviesovské tolerance". K nalezeni take na magisterskem studiu oboru klinická psychologie na Univerzitě Karlově.

Davies se zatím drží. Až Verbst vytáhne hejtování The Fall, Missing a dalších, tak začně teprve sranda.
14758
Aneb známý "Verbstův test Daviesovské tolerance". K nalezeni take na magisterskem studiu oboru klinická psychologie na Univerzitě Karlově. Davies se zatím drží. Až Verbst vytáhne hejtování The Fall, Missing a dalších, tak začně teprve sranda.
0 0
reagovat

Davies182

Pozor, tady to vyjímečně nehejtuju. V iPodu pravidělně protáčím ten neoficiální sountrack se všem těma songama, protože ty se mi fakt líbí. Ta znělka je jako dobrá, ale do TOP 5 ani moc ne. Toť vše ;)

Ke zbytku se nebudu vyjadřovat. Ostatně Leftovers jsem sice dokoukal ale taky to bylo úplně o hovně ale hudba/znělka perfektní.
14757
Pozor, tady to vyjímečně nehejtuju. V iPodu pravidělně protáčím ten neoficiální sountrack se všem těma songama, protože ty se mi fakt líbí. Ta znělka je jako dobrá, ale do TOP 5 ani moc ne. Toť vše *;)* Ke zbytku se nebudu vyjadřovat. Ostatně Leftovers jsem sice dokoukal ale taky to bylo úplně o hovně ale hudba/znělka perfektní.
Davies182
0 0
reagovat
Tak True Detective má přesně tu znělku kterou má mít a jinak znělka na Black Sails je jedna z nejlepších za posledních X let ...

.... škoda že je ten seriál taková sračka :D:D
14755
Tak True Detective má přesně tu znělku kterou má mít a jinak znělka na Black Sails je jedna z nejlepších za posledních X let ... .... škoda že je ten seriál taková sračka *:D**:D*
0 0
reagovat

verbst

Tvoje (ne)zdravé hejtování výbornýho True Detective ještě sem tam poberu a rozumim mu, ale se zavrhnutím jeho ultimátní znělky seš už prostě fakt pozérsky trapnej ;), páč ta prostě musí šmakovat každýmu, kdo si říká televizní fanda. Sorry, kámo.
14754
Tvoje (ne)zdravé hejtování výbornýho True Detective ještě sem tam poberu a rozumim mu, ale se zavrhnutím jeho ultimátní znělky seš už prostě fakt pozérsky trapnej *;)*, páč ta prostě musí šmakovat každýmu, kdo si říká televizní fanda. Sorry, kámo.
verbst
0 0
reagovat
BEAR MCCREARY!!!
Fuck yes! Je to borec a já to říkám už asi osm let...

Až na True Detective souhlas. Peckoidní znělky.
14753
[b]BEAR MCCREARY!!![/b] Fuck yes! Je to borec a já to říkám už asi osm let... Až na [b]True Detective[/b] souhlas. Peckoidní znělky.
0 0
reagovat
Jeste slusnej byl Tyrant, kterej trosku pripominal Game of Thrones. Neivm proc :)
14752
Jeste slusnej byl Tyrant, kterej trosku pripominal Game of Thrones. Neivm proc :)
0 0
reagovat
JJ, Halt and Catch Fire chybí!
14751
JJ, Halt and Catch Fire chybí!
0 0
reagovat

PetrM

Shit, kaju se. Nj, stačí si holt jednou blbě opsat jméno a trapas je tu. Teď už to jméno jen tak nespletu ;)
14750
Shit, kaju se. Nj, stačí si holt jednou blbě opsat jméno a trapas je tu. Teď už to jméno jen tak nespletu *;)*
PetrM
0 0
reagovat
Hele jakej je ten Outlander? Ten posledni zaber toho otviraku me totiz vylozene vzrusil...

Jinak pro me znelka nejenom roku, ale snad i desetileti je Penny Dreadful.
14749
Hele jakej je ten [b]Outlander[/b]? Ten posledni zaber toho otviraku me totiz vylozene vzrusil... Jinak pro me znelka nejenom roku, ale snad i desetileti je [b]Penny Dreadful[/b].
0 0
reagovat
Mě tenhle výběr přijde hrozně na jedno brdo, a takový Halt and Catch Fire by si rozhodně zasloužilo místo mezi první pětkou, ne-li výš.

Králem je pro mě ovšem znělka k True Detective, atmosférou a originalitou převyšující všechno ostatní. A k tomu ten dokonale úchylnej song od The Handsome Family, kterej nikdy nedovolí titulkovou sekvenci přetočit.
14748
Mě tenhle výběr přijde hrozně na jedno brdo, a takový Halt and Catch Fire by si rozhodně zasloužilo místo mezi první pětkou, ne-li výš. Králem je pro mě ovšem znělka k True Detective, atmosférou a originalitou převyšující všechno ostatní. A k tomu ten dokonale úchylnej song od The Handsome Family, kterej nikdy nedovolí titulkovou sekvenci přetočit.
0 0
reagovat
Teda Spoonere, tohle je epic fail - Napsat v jednom článku třikrát špatně jedno jméno, to jsi buď dislektik nebo ti řádil autocorrect ve Wordu :(

Takže hezky správně: Bear McCreary

A ano, jeho znělka pro Black Sails je lepší než celý seriál a pro mě nejlepší znělka roku :+
14747
Teda Spoonere, tohle je epic fail - Napsat v jednom článku třikrát špatně jedno jméno, to jsi buď dislektik nebo ti řádil autocorrect ve Wordu *:(* Takže hezky správně: Bear McCreary A ano, jeho znělka pro Black Sails je lepší než celý seriál a pro mě nejlepší znělka roku *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se