Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé Fargo hlásí obsazení


ikona
Spooner
fargo
Jedna z největších pecek loňského roku nabírá další šťavnaté obsazení. 

Televizního Farga se mnoho fanoušků původního snímku mírně řečeno obávala a malinko se jim před premiérou otevírala kudla v kapse. Jak už ale všichni dobře víme, obavy byly zcela zbytečné. Ze seriálového bratříčka se stal jeden z nejoceňovanějších a nejvelebenějších kousků minulého roku s lahůdkovým obsazením. Přípravy na druhou řadu jsou proto již v plném proudu a nabídne nám v seriálu několikrát zmíněný krvavý příběh Sioux Falls, jehož se zúčastnil tehdy ještě mladý detektiv Lou Sorvenson. Dalo se navíc čekat, že tvůrci zase nebudou šetřit zajímavými tvářemi. Ostatně, už dříve obsazená Kirsten Dunst a její manžílek v podání Jesse Plemonse z Breaking Bad dali jasně najevo, že i ve druhé štaci se bude spoléhat jak na známé hvězdy, tak prověřené televizní ksichty. Kompletní, a zatraceně lákavé, obsazení to pak zcela potvrzuje.

Hlavní roli Lou Sorvensona si totiž zahraje charismatický Patrick Wilson známý například z hororových kousků Insidious či V zajetí démonů. Místního šerifa a jeho nastávajícího tchána si pak zahraje televizní veterán Ted Danson, jenž se momentálně trápí ve snad poslední řadě Kriminálky Las Vegas. Právě tito dva začnou vyšetřovat případ, který zahrnuje místní gang i rozsáhlou mafiánskou síť. A potkají přitom určitě řadu výstředních i nebezpečných postaviček. Dále se tu proto objeví komediální uragán Nick Offerman ze sitcomu Parks and Recreation, seriálová matadorka Jean Smart známá především z páté řady 24 hodin, neprávem opomíjený Kieran Culkin či Jeffrey Donovan z Burn Notice. Zkrátka nejen televizním fandům známá a prověřené jména. Na hvězdnou sestavu druhého Temného případu se sice tato sebranka nechytá. Do stylu seriálu ovšem tento casting zatraceně sedí a ve výsledku může být i podstatně výživnější. Očekávání zase začínají nabírat velké obrátky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace