Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Zimní nášup


ikona
Spooner
trailery
V mid-season se hlásí o slovo zombíci, Penny Dreadful, Matthew Perry či tvůrce Dr. House. 

Začal nám nový rok a s ním i tradiční mid-season, při níž nám stanice začnou servírovat další várku nových seriálů, jimiž nám budou chtít zpříjemnit chladné i jarní měsíce. Jaké trumfy a případná překvapení si pro nás jednotlivé televize připravily? A čím lákají osvědčené tituly? Následující sakra štědrý výběr vám na tyto otázky snad odpoví. A možná zde najdete i svého nového seriálového favorita.

The Walking Dead Season 5
Pátá série megahitu Živí mrtví se rozjela více než slibně, nakonec se ovšem (ne)překvapivě opět vrátila do nudných ukecaných kolejí. Očekávání od její druhé poloviny proto nejsou zrovna vysoká. Tvůrci se navíc rozhodli, že se s novými záběry dvakrát dělit nebudou a místo toho přišli s teaserem, jenž nám oblíbené postavy nabídne v efektních zpomalovačkách. Je to vlastně dosti rozumný krok, protože vizuálně vypadá ukázka atraktivněji, než samotný seriál. Jenže na začátek února vás trailer stejně příliš nenaláká.

Penny Dreadful Season 2
To do premiéry druhé řady Penny Dreadful zbývá ještě docela dost času. Ani to však tvůrcům nebrání ve slušném atmosférickém lákání. Z první plnohodnotné upoutávky se sice o příběhu nedozvíme vlastně nic. Atmosféričtější kousek, jenž si vlastně postačí jen s několika dlouhými záběry, ovšem v dnešní nabídce nenajdete. Snad si tvůrci nevyplýtvali tu téměř hororovou atmosféru hned v traileru a vytasí se tentokrát i s o něco zajímavějším příběhem.

Battle Creek
Co vznikne, když spojí své sily tvůrci kultovních seriálů Breaking Bad a Dr. House? Na tuhle otázku se bude snažit odpovědět nová detektivka Battle Creek, kde budou dva charakterově odlišní policajti pročisťovat ulice titulního města. Čekali byste kvůli tvůrčím ručičkám nahláškovanou a napínavou jízdu? No bohužel to zatím vypadá spíše na další kriminální rutinu, v níž byste rukopis Vince Gilligana a Davida Shorea hledali jen těžko. A ani ty úderné hlášky se zatím nedostavily. Snad jen první upoutávka hodně mate tělem a věhlasní televizní fachmani nepropůjčili své jméno něčemu, na co si divák do roka nevzpomene.

Odd Couple
Jestli bych nějakému herci přál další televizní úspěch, tak je to Matthew Perry. Tomu se totiž po konci Přátel stále nedaří prodat svůj komediální talent. Sorkinovo Studio 60 si své publikum nenašlo, Mr. Sunshine prošuměl a skončení sympatického Go on mě mrzí dodnes. Bohužel to ale vypadá, že ani jeho remake Podivného páru nepadne na úrodnou diváckou půdu a zatím servíruje jen rutinní sitcomový humor. Snad se ve výsledku Chandler odváže o něco více.

iZombie
Mysleli jste si, že muzikálový Galavant bude jasným adeptem na nejšílenější novinku roku? No, tak teď dostává slušnou konkurenci. Hlavní hrdinka adaptace stejnojmenného comicsu, Liv, je totiž tak trochu zombice, která se kvůli snadnému shánění potravy rozhodne pracovat na patologii. Kvůli svému neobvyklému jídelníčku pak vidí poslední minuty ze života mrtvých, díky nimž může vyšetřovat detektivní případy. Netradiční šílenost se sice snaží stanice CW klasicky prodat hlavně teenagerům. Novinku mají ovšem na triku tvůrci Veronicy Mars, takže by nás zábavná oddychová podívaná přeci jen čekat mohla.

CSI: Cyber
Kriminálka Las Vegas to letos po předlouhých patnácti letech nejspíš definitivně zabalí, slavné značky se ovšem jen tak nezbavíme. Již brzy totiž odstartuje další z řady jejich spin-offů, v němž bude Patricia Arquette a ex-Dawson chytat počítačové bídaky, kteří se skrývají v těch nejtemnějších koutech internetu. Tvůrci se vydávají celkem zajímavým směrem, ze zajetých kolejí CSI však novinka asi těžko odbočí.

The Slap
Mnohem zajímavější sérii si pro nás chystá NBC. Minisérie The Slap bude pojednávat o konfliktu mezi dvěma rodinami, který se spustí po zdánlivě výchovné facce dítěti jedné z nich. V hlavních rolí se představí např. Zachary Quinto, Peter Sarsgaard, Uma Thurman, Brian Cox nebo Thandie Newton. Na solidní rodinné drama je zkrátka zaděláno.

Allegiance
To druhá novinka ze stáje NBC už tolik očekávání nevzbuzuje. Spíš to vypadá, že někdo z televize strašně žere nedoceněnou pecku The Americans a rozhodl se jí překopírovat do současnosti. Prozatím to ale na napínavou jízdu zrovna nevypadá a spíš se z toho rýsuje další nudný projekt… no jako od stanice NBC.

Justified Season 6
Se svou finální řadou se připomíná také drsoň Raylan Givens, jenž se chystá na závěrečný střet s Boydem. O drsné hlášky, dusnou atmosféry a vysoký bodycount se nejspíš opravdu bát nemusíme.

Black Sails Season 2
O televizním řádění kapitána Flinta si sice můžeme myslet to nejhorší, trailerové řemeslo však mají šikulové z kabelovky Starz stále v malíku. I v další ukázce nám servírují další efektní prácičku, jež se věnuje spíše postavám, než výbuchům a nekonečnému šermování. Ve dvouminutové stopáži to funguje na jedničku. Škoda, že ve výsledku z toho bude zase nejspíš jen ukecaná nuda.

Suits Season 4
Kravaťáci se po dosti ucházející třetí sérii vrátili ve své čtvrté štaci zpátky do sedla. Jasně, původní kouzlo a drajv prvních dvou sezón už je nejspíš nenávratně pryč, zábavná a někdy i dosti napínavá podívaná však naštěstí přetrvává. První polovina čtvrté řady navíc potvrdila fanouškovské tušení, že největší borec seriálu už dávno není Harvey Specter či sexy Donna, ale Louis Litt, jenž si aktuální sérii krade celou pro sebe. A v druhé polovině bude topit pod kotlem evidentně ještě mnohem víc. A Mike z toho nebude mít radost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace