Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyfasují Arrow a Flash parťáka?


ikona
Spooner
arrowflash
Stanice CW nejspíš opět rozšíří své comicsové universum. Jaký hrdina se dočká vlastního seriálu? 

Stanice CW je na vzestupu. Televizní otloukánek cílící hlavně na mladistvé publikum nevykazuje tak velkou sledovanost jako konkurence. V posledních letech však jejich ratingová čísla sympaticky rostou. Svůj velký díl pak na tom mají jejich čím dál úspěšnější comicsové adaptace. Výborný Arrow před třemi lety de facto odstartoval současnou invazi comicsáren do bedny a jeho tvůrci si jsou s každou další sezónou jistější v kramflecích. Flash pak tento podzim úspěch jejich budovaného DC světa ještě znásobil a pokořil všechny rekordy stanice. Není proto divu, že oba hrdinové dostali před pár dny odklepnutou další řadu. Kravaťáci ze CW navíc hlasitě začínají přemýšlet o tom, že by se svého seriálu mohl dočkat další comicsový charakter.

Svého spin-offu by se totiž mohl nepřekvapivě dočkat Ray Palmer alias hrdinný Atom. Tohoto zbohatlíka s tváří ex-Supermana Brandona Routha již můžeme v jeho civilní podobě sledovat v příběhu Olivera Queena. A zde je k sestavení svého zázračného obleku zatraceně blízko. Právě s ním by se měl Ray změnit na superhrdinu Atoma, jenž se díky zmiňované technologické vychytávce dokáže zmenšit do jakékoliv velikosti. Ano, opravdu se jedná o Ant-Mana na DC způsob. Není se proto co divit, že studio chce s tímto seriálem vyrukovat právě letos. Celý projekt je však zatím ve fázi pouhých příprav a prvních nápadů. Tvůrci v čele s Gregem Berlantim zkrátka vyčkávají, jak se Ray a jeho první hrdinské krůčky osvědčí u diváků a až pak začnou na projektu pilně pracovat. U CW by jim ale momentálně odklepli snad cokoliv a Brandon Routh i v pár epizodách dokázal přesvědčit, že by si další šanci rozhodně zasloužil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace