Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Woody Allen míří do seriálu


ikona
Spooner
allen
Do televizních vod vstupuje další režijní velikán. 

Po Hollywoodu už se pohybuje čím dál tím méně režijních velikánů, kteří dokážou točit s železnou pravidelností a jejich snímky mají ještě daleko do nekoukatelného podprůměru. Režijní legenda Woody Allen mezi tyto vyvolené pak dozajista patří. I ve svém věku si navíc dokáže udržet velké tempo a nabídnout nám jeden film ročně. Místo toho, aby začal myslet na důchod a ve svém pracovním režimu na chvilku zvolnil, se ovšem chystá na jim dosud neprobádané území. Chystá totiž vlastní seriál.

Jeho první seriálový projekt nám pak naservíruje čím dál sebejistější internetová služba Amazon. Ta před pár dny slušně překvapila na Zlatých glóbech, když si jeden z jejich prvních seriálových hitů Transparent odnesl hned dvě ocenění. Amazon si tak připsal historický úspěch a začíná konkurenčnímu Netflixu slušně šlapat na paty. S angažováním Woodyho Allena si pak připisují další macatý úlovek do své stáje. O čem jeho doposud nepojmenovaná novinka zatím prý neví ani sám Woody Allen, na novou zkušenost se však hodně těší. Už teď je navíc jasné, že si desetidílný komediální kousek celý nejen sám napíše, ale také zrežíruje. Woody se tak zařazuje po bok Caryho Fukunagy, Stevena Soderbergha, Davida Finchera či Davida Lynche, kteří si na svá seriálová dítka také režijně dohlíželi výhradně sami. Novinku si navíc Amazon rovnou objednal na celou sezónu, což je v jejich případě také dosti neobvyklé. Není se čemu divit, Woody Allen je i na stará kolena zatraceně velké lákadlo a jedná se o další důkaz toho, že v dnešní době se do televize hrne už opravdu každý.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace