Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thorin prožene Hannibala


ikona
Spooner
hannibal
Televizní lahůdka s legendárním kuchtíkem vítá zajímavou posilu. 

Televizní Hannibal se ve své druhé řadě stačil změnit v slušnou seriálovou lahůdku, z níž nám v jednom okamžiku naskakovala husí kůže, v tom druhém se nám chtělo ze všech brutalitek zvracet, abychom o pár minut později dostali u Lecterova netradičního menu solidní hlad. To vše navíc za doprovodu špičkového scénáře a finále, z něhož někteří sbírali čelist z podlahy ještě hodně dlouho. Očekávání od třetí série jsou proto zatraceně vysoká. Kromě návratu Madse Mikkelsena, Gillian Anderson a Hugh Dancyho se pak můžeme těšit na hodně zajímavou posilu.

V nejméně šesti epizodách se totiž objeví Richard Armitage, známý samozřejmě jako Thorin z hobití trilogie. V seriálu by si pak měl zahrát psychopata Francise Dolarhyde, jehož si diváci určitě pamatují z filmu Červený drak, kde si ho zahrál Ralph Fiennes. I tady se role vrahouna, který rád vraždí za úplňku, i tentokrát chopí známá tvář. Otázkou zůstává, jak si Armitage s touto hereckou výzvou poradí. V loňském propadáku V oku tornáda totiž stačil předvést, že to s jeho charismatem není dvakrát horké a umí si vybrat i hodně špatnou chvilku. Snad tedy bude pro Hannibala a Willa Grahama tím správným protivníkem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace