Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrdinové nabírají nové tváře


ikona
Spooner
heroeshrdinove
Kdo si zahraje hlavní postavu v návratu kultovního seriálu? 

Když stanice NBC takřka před rokem ohlásila návrat kultovních Hrdinů prostřednictvím třináctidílné série Heroes Reborn, nejspíš si tamní hlavouni mysleli, že mají zaděláno na očekávanou seriálovou událost ve stylu loňského návratu Jacka Bauera. Jenže okolo projektu je od té doby slušné ticho a očekávání fanoušků zatím také není tak veliké, jak by si duchovní otec seriálu Tim Kring přál. Svou účast, byť jen ve vedlejších úlohách, pak odmítlo téměř celé originální obsazení v čele s Ali Larter, Hayden Panettiere či Milo Ventimigliou. Jediný, kdo se tak stoprocentně vrátí, je Noah Bennet s tváří Jack Colemana.

Návrat superhrdinského má však být především o nových charakterech a jejich osudech. A tvůrcům se konečně podařilo mezi ně naverbovat první zajímavou posilu. Tou bude pro stanici NBC ostřílený Zachary Levi, jehož si všichni pamatujeme ze seriálového hitu Chuck. Od skončení této oblíbené geekoviny ale uběhla už slušná doba a představitele Chucka Bartowskiho jsme si kromě štěku ve druhém Thorovi či hlasu v disneyovce Na vlásku příliš neužili. Nyní konečně dostává další pořádnou televizní šanci a v nových hrdinech si zahraje rovnou hlavní, i když dosud nespecifikovanou, roli. Projektu sice ani nadále příliš nevěřím, s tímto sympaťákem v čele dám ovšem seriálu přeci jen šanci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace