Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George Lucas nežere Star Wars


ikona
Davies182
Jak moc důkladně dohlíží velebený otec epické vesmírné ságy na její nové filmové pokračování?  

Varování! Pokud si nechcete definitivně zbořit iluze o jednom z největších hollywoodských vizionářů, doporučujeme okamžitě přestat se čtením následujícího článku. Po nedávném opovážlivém prohlášení z úst konkrétního intergalaktického boha totiž milionům fanoušků Star Wars nenávratně popadají růžové brýle. Nekecáme. Milý usměvavý stařík George Lucas už pro fanboys nikdy nebude tím, za jakého jej doposud měli. Nebojíte? Pořád jste ještě tady? Takže fajn, konec napínání: jaká událost otřásla v posledních několika málo hodinách šokovaným světem?

Lucas si v sobotu zašel do kina na slavnostní projekci jím produkovaného animáku Strange Magic. Po odchodu ze sálu mu líce hořely nadšením, čehož si všimli pohotoví reportéři z Page Six. Následoval tudíž krátký rozhovor, no a právě tehdy se George prokecnul: "Tak jsem konečně viděl trailer na sedmé Star Wars. A teda lidi, asi to bude vážně dobrý! Víte, já se moc doma nedívám na filmy a vlastně ani příliš neholduji internetu, takže to dnes pro mě byla taková malá premiéra. A musím říci, že Abrams fakt umí. Nakonec se snad začnu i těšit." Tak schválně, kdo doufal, že má sedmdesátiletý guru přísnější dozor nad natáčením a víc se o The Force Awakens zajímá? Džej Džej tu nejspíš bude mít mnohem volnější ruku, než si někteří naivně představovali...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace