Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se postaví Jessice Jones?


ikona
Spooner
jessica jonesluke cagemarvelnetflix
Kdo si zahraje hlavního záporáka v další očekávané comicsárně? 

O další televizní comicsovce  A.K.A. Jessica Jones už toho za poslední dobu víme celkem dost. Internetový Netflix nám zde společně s Marvelem naservíruje titulní superhrdinku, jež se rozhodla dát svému hrdinskému životu sbohem. Začne se proto živit jako detektiv vyšetřující případy týkající se lidí se zvláštními schopnostmi. Už nějakou dobu pak víme, že hlavní role se chopí doteď spíše komediální Krysten Ritter a před svým vlastním seriálovým kouskem se zde objeví také comicsový vazoun Luke Cage v podání ne příliš známého Mikea Coltera. Hrdinskou sestavu bychom tedy nejspíš měli kompletní. Nyní se nám navíc začíná obsazovat i druhá strana barikády.

Hlavního záporáka seriálu si totiž zahraje britský šikula David Tennant alias jeden z nejslavnějších představitelů Doctora Who či vyšetřovatel z výtečného kriminálky Broadchurch. Zde se zhostí role bídáka Zebediaha Killgravea známého především coby Purple Mana, jehož schopností je ovládat ostatní lidi ve své blízkosti. V comicsech se pak jedná o jednoho z úhlavních nepřátel Jessicy Jones i Lukea Cage a párkrát s ním měl co dočinění i Daredevil. Fanouškovské teorie o tom, zda se objeví i v následné týmovce The Defenders proto můžou čile začít. V chystané novince pak navíc půjde o tajemného muže z Jessicy minulosti, jenž naprosto otřese jejím světem. Marvel si každopádně připsal další zajímavý castingový úlovek a pro nejednoho seriálového fandu udělal projekt s ne zrovna známou hrdinkou přeci jen o něco zajímavější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace