Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podívají se X-meni do televize?


ikona
Spooner
marvelx-men
Čeká nás další seriál z univerza comicsové pecky? 

Tak to vypadá, že novinku, jež se netýká comicsů, si momentálně asi jen tak nenapíšu. Comicsová bitva se nám zkrátka z kin naplno přesunula do útulných obýváků a bude nejspíš ještě nějaký ten pátek trvat, než se producentům tato vynášející taktika přestane vyplácet. Přivést do bedny nějakého toho hrdinu chce zkrátka každý a podobné pokusy se evidentně nevyhnou ani těm největším legendám žánru. O televizním projektu týkajícím se kultovních X-menů se ostatně šuškalo již při loňské premiéře Budoucí minulosti. Mnoho lidí to však pokládalo spíše za promo řeči, z nichž toho moc nebude. Opak je ale možná nakonec přeci jen pravdou, protože parta okolo Wolverina má ke své seriálové štaci zase o něco blíže.

Stanice FOX totiž oficiálně přiznala, že o seriál ze známého univerza tamní hlavouni opravdu stojí. Momentálně tak jednají s Marvelem a snaží se přijít na způsob, jak by mohlo studio svoji nejvýdělečnější comicsovou značku využít i na své domovské stanici. Plány na konkrétní projekt tedy zatím ještě známy nejsou. Pokud ovšem dojde k očekávané dohodě, přípravy na seriálu začnou nejspíše hodně brzy. U FOXů totiž nenechali nic náhodě a případnou novinku již svěřili do péče producentům kultovky 24 hodin, Evanu Kotzovi a Manny Cotovi. Marvelu by se navíc další hrdinové z jejich sešitů také hodil, jelikož konkurent od DC má těch chystaných projektů ještě o něco více. My zatím jen můžeme spekulovat, jakým směrem by se chystaný kousek vydal. Vyfasoval by vlastní sólovku některý ze známých či vedlejších charakterů? Nebo by se seriál zaměřil na osudy mladých studentů Xavierovy školy? Snad se to brzy dozvíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace