Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku American Horror Story: 4. sezóna

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
5. série s podtitulem Hotel startuje 8.10.! link
17225
5. série s podtitulem Hotel startuje 8.10.! [link="https://www.facebook.com/americanhorrorstory/photos/a.236874786348512.50124.200060813363243/941829549186362/?type=1&theater"][/link]
0 0
reagovat
Nazdar. Jako velký fanoušek hororů jsem si konečně udělal čas na první sérii, ale po druhém dílu jsem se na to musel přestat dívat, protože tam byl naprosto příšernej střih. Ty scény tam na sebe buď navazovaly příliš zkratkovitě, nebo vůbec - nic mezitím.
Strašně mě to rozčilovalo, tak bych se chtěl zeptat jestli takovým otřesným přístupem trpí i další série (že bych se na tu první vykašlal) a nebo je to pořád tak amatérské?
Nerad bych totiž nad tímto seriálem lámal hůl, protože je všude velmi dobře hodnocen (i když pravděpodobně ne za tu příšernou první sérii).
14950
Nazdar. Jako velký fanoušek hororů jsem si konečně udělal čas na první sérii, ale po druhém dílu jsem se na to musel přestat dívat, protože tam byl naprosto příšernej střih. Ty scény tam na sebe buď navazovaly příliš zkratkovitě, nebo vůbec - nic mezitím. Strašně mě to rozčilovalo, tak bych se chtěl zeptat jestli takovým otřesným přístupem trpí i další série (že bych se na tu první vykašlal) a nebo je to pořád tak amatérské? Nerad bych totiž nad tímto seriálem lámal hůl, protože je všude velmi dobře hodnocen (i když pravděpodobně ne za tu příšernou první sérii).
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Tak tenhle rozhovor jsem nezaznamenal, ale zase bych byl nerad, kdyby si to rozmyslela. I když stále většinu s přehledem herecky převyšuje, ty její postavy jsou opravdu dost podobné a impuls v podobě nové tahounky by seriál potřeboval. A navíc je skoro jisté, že se nevrátí ani Emma Roberts a Sarah Paulson, ty utíkají do nových Murphyho projektů, takže by větší změny mohly přijít i v obsazení.

Ale s těmi příklady, co si níže popsal, naprosto souhlasím. Ty mě na Freak Show štvaly asi nejvíc. Obzvláště linka s NPH mi přišla snad jednou z nejzbytečnějších za celý seriál. O finále raději ani nemluvit a
finální zúčtování s Dandym považuji vzhledem k té výborné postavě a všemu co udělal, pomalu za nechtěně směšné
14941
Tak tenhle rozhovor jsem nezaznamenal, ale zase bych byl nerad, kdyby si to rozmyslela. I když stále většinu s přehledem herecky převyšuje, ty její postavy jsou opravdu dost podobné a impuls v podobě nové tahounky by seriál potřeboval. A navíc je skoro jisté, že se nevrátí ani Emma Roberts a Sarah Paulson, ty utíkají do nových Murphyho projektů, takže by větší změny mohly přijít i v obsazení. Ale s těmi příklady, co si níže popsal, naprosto souhlasím. Ty mě na Freak Show štvaly asi nejvíc. Obzvláště linka s NPH mi přišla snad jednou z nejzbytečnějších za celý seriál. O finále raději ani nemluvit a [spoiler]finální zúčtování s Dandym považuji vzhledem k té výborné postavě a všemu co udělal, pomalu za nechtěně směšné[/spoiler]
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
No a do třetice příspěvku - pátá řada určitě nebude ve Vesmíru, i když k tomu odkazovala jména jako Elsa Mars, Jupiter.... Největší naznačení, o čem bude, je prý kelímek s knírkem, který se ve čtvrté řadě objevuje v jedné scéně.
Má to být o něčem úplně jiném a mají přijít velké změny.
No a Jessicu Lange si teda já osobně znovu vidět nepřeji. Pořád hraje to samé - strhané, životem poznamenané, staré mrchy, které se snaží dostat znovu na výsluní. Popáté nechci...
14939
No a do třetice příspěvku - pátá řada určitě nebude ve Vesmíru, i když k tomu odkazovala jména jako Elsa Mars, Jupiter.... Největší naznačení, o čem bude, je prý kelímek s knírkem, který se ve čtvrté řadě objevuje v jedné scéně. Má to být o něčem úplně jiném a mají přijít velké změny. No a Jessicu Lange si teda já osobně znovu vidět nepřeji. Pořád hraje to samé - strhané, životem poznamenané, staré mrchy, které se snaží dostat znovu na výsluní. Popáté nechci...
0 0
reagovat

Spooner

Nedávno prohlásila, že její "v páté řadě nebudu" se změnilo na "možná tam nakonec budu"...
Čímž by pak její velkolepé rozloučení ve čtvrté řadě nemělo žádný smysl
14938
Nedávno prohlásila, že její "v páté řadě nebudu" se změnilo na "možná tam nakonec budu"... Čímž by pak [spoiler]její velkolepé rozloučení ve čtvrté řadě nemělo žádný smysl[/spoiler]
Spooner
0 0
reagovat
Já jsem momentálně rozmlsaný z Shieldu, na který jsem si konečně našel čas, takže mi ta scénaristícká bezradnost a někdy i lenost (aby se nemusela osoba na konci rozmýšlet, jestli zůstane s osobou jedna nebo dvě, tak tu osobu naprosto nechutným způsobem zabijeme) přišla dvakrát tak hrozná.
Díl s Pepper byl naprosto dokonalý, ten mám chuť si pustit třeba i třikrát a byl vrcholem celé řady. Pak už to šlo do kytek... Za nejblbější nápad pak považuji narvat do seriálu na poslední chvíli postavu NPH, věnovat mu takřka dva díly a pak ji naprosto nechat vyšumět do prázdna.
Finále pak považuji za nejslabší ze všech sérií. Ten úvod s šestirankou s nekonečným počtem nábojů a automatickým zaměřováním na headshoty byl otřesný a nepochopitelný přerod Elsy na milovanou a úspěšnou herečku taky...
Řekl bych, že to měli pěkně rozjeté, ale na konci zazmatkovali, strhli volant a vrhli se do propasti...
14937
Já jsem momentálně rozmlsaný z Shieldu, na který jsem si konečně našel čas, takže mi ta scénaristícká bezradnost a někdy i lenost (aby se nemusela osoba na konci rozmýšlet, jestli zůstane s osobou jedna nebo dvě, tak tu osobu naprosto nechutným způsobem zabijeme) přišla dvakrát tak hrozná. Díl s Pepper byl naprosto dokonalý, ten mám chuť si pustit třeba i třikrát a byl vrcholem celé řady. Pak už to šlo do kytek... Za nejblbější nápad pak považuji narvat do seriálu na poslední chvíli postavu NPH, věnovat mu takřka dva díly a [spoiler]pak ji naprosto nechat vyšumět do prázdna.[/spoiler] Finále pak považuji za nejslabší ze všech sérií. Ten úvod [spoiler]s šestirankou s nekonečným počtem nábojů a automatickým zaměřováním na headshoty byl otřesný a nepochopitelný přerod Elsy na milovanou a úspěšnou herečku taky...[/spoiler] Řekl bych, že to měli pěkně rozjeté, ale na konci zazmatkovali, strhli volant a vrhli se do propasti...
0 0
reagovat

martin.pochman

Jessica Lange už se určitě nevrátí, potvrdila to už při loňským Covenu. Na pozici hlavní ženské postavy by jí prý měla nahradit Kathy Bates nebo Angela Bassett.
14928
Jessica Lange už se určitě nevrátí, potvrdila to už při loňským Covenu. Na pozici hlavní ženské postavy by jí prý měla nahradit Kathy Bates nebo Angela Bassett.
martin.pochman
0 0
reagovat
Jessica Lange už mě teda trochu nudila, jako hraje perfektně, ale už po čtvrté vlastně némlich to samé.
A Danny Huston jako Massimo byl..no nevím, jak to jinak říct...prostě hrozně sexy! :D
14925
Jessica Lange už mě teda trochu nudila, jako hraje perfektně, ale už po čtvrté vlastně némlich to samé. A Danny Huston jako Massimo byl..no nevím, jak to jinak říct...prostě hrozně sexy! *:D*
0 0
reagovat
Ale jo, pořád hodně slušné. Ta epizodní roztříštěnost je tam hodně znát, ale pořád stokrát lepší než čarodějky, u kterých jsem vždy po týdnu spolehlivě zapomněl, kdo je proti komu, kdo už je mrtvej a kdo už zase není mrtvej, protože se to měnilo tak třikrát za díl.
Dandy samozřejmě boží, udělat z bohatého maminčina mazánka vraždícího psychopata byl skvělý nápad. A i ten klaun byl hodně fajn. A propojení s dvojkou taky super.
Jinak do další série bych si přál více "Story" a mnohem více "Horror". A také více nadpřirozena, zde kromě halloweenských duchů nebylo vlastně nic.
(Mimochodem, ohledně finále, vsadím se, že kdyby se místo Francie střílelo podobným způsobem v USA, tak to neodvysílají.)
14924
Ale jo, pořád hodně slušné. Ta epizodní roztříštěnost je tam hodně znát, ale pořád stokrát lepší než čarodějky, u kterých jsem vždy po týdnu spolehlivě zapomněl, kdo je proti komu, kdo už je mrtvej a kdo už zase není mrtvej, protože se to měnilo tak třikrát za díl. Dandy samozřejmě boží, udělat z bohatého maminčina mazánka vraždícího psychopata byl skvělý nápad. A i ten klaun byl hodně fajn. A propojení s dvojkou taky super. Jinak do další série bych si přál více "Story" a mnohem více "Horror". A také více nadpřirozena, zde kromě halloweenských duchů nebylo vlastně nic. (Mimochodem, ohledně finále, [spoiler]vsadím se, že kdyby se místo Francie střílelo podobným způsobem v USA, tak to neodvysílají.[/spoiler])
0 0
reagovat
Mě teda AHS pořád baví. S hodně věcmi v recenzi se dá souhlasit, ale pořád si myslím, že se jedná o seriálový nadstandart. Ať už vizuálem, tak i prací s postavami. U mě tedy pořád vede druhá série, ale tohle nebylo špatný. Samozřejmě chyběl Zachary Quinto, ale "Dandy" ho docela nahradil. Tak uvidíme, co bude v pětce. Prý už se nevrátí Jessica Lange, což by byla ale velká škoda.
14921
Mě teda AHS pořád baví. S hodně věcmi v recenzi se dá souhlasit, ale pořád si myslím, že se jedná o seriálový nadstandart. Ať už vizuálem, tak i prací s postavami. U mě tedy pořád vede druhá série, ale tohle nebylo špatný. Samozřejmě chyběl Zachary Quinto, ale "Dandy" ho docela nahradil. Tak uvidíme, co bude v pětce. Prý už se nevrátí Jessica Lange, což by byla ale velká škoda.
0 0
reagovat
S recenzí naprosto souhlasím. :+ Sice o něco lepší než Coven, stejně jsem se ale ujistil, že AHS jde pomalu ke dnu. Zápory vypisovat nebudu, ty jsou pěkně vypsány v recenzi, ale zopakoval bych některé klady, které byly opravdu super:

1. Dandy. Jak zvolený herec tak i postava byly neskutečně boží. Pevně doufám, že se Finn objeví i v další sérii.

2. Nečekal bych, že mě zrovna v AHS budou bavit písně, ale například Gods and Monsters bylo perfektní.

3. Propojení s druhou řadou. Díl o Pepper a jejím osudu byl nejlepším dílem celé série.
14920
S recenzí naprosto souhlasím. *:+* Sice o něco lepší než Coven, stejně jsem se ale ujistil, že AHS jde pomalu ke dnu. Zápory vypisovat nebudu, ty jsou pěkně vypsány v recenzi, ale zopakoval bych některé klady, které byly opravdu super: 1. Dandy. Jak zvolený herec tak i postava byly neskutečně boží. Pevně doufám, že se Finn objeví i v další sérii. 2. Nečekal bych, že mě zrovna v AHS budou bavit písně, ale například Gods and Monsters bylo perfektní. 3. Propojení s druhou řadou. Díl o Pepper a jejím osudu byl nejlepším dílem celé série.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se