Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Banshee: S03E04

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
Tak po pátý epizodě to bude hodně osobní, až mi z toho šel mráz po zádech.
15020
Tak po pátý epizodě to bude hodně osobní, až mi z toho šel mráz po zádech.
0 0
reagovat
Chlapi stačí si pozrieť prvý trailer na Banshee season 3

link

A vo veľa veciach sa mýlite...Shioban určite padne....Hood, Brock, Proctor a ten nácek určite prežijú....
Dávam aj ja svoj typ, aby ste ma mohli zhodiť :D
15017
Chlapi stačí si pozrieť prvý trailer na Banshee season 3 [link="http://url_odkazu"]https://www.youtube.com/watch?v=gp9giKVV__U[/link] A vo veľa veciach sa mýlite...Shioban určite padne....Hood, Brock, Proctor a ten nácek určite prežijú.... Dávam aj ja svoj typ, aby ste ma mohli zhodiť *:D*
0 0
reagovat

Davies

Bla bla ba bla bla nechceme spoilery na hlavní bla bla bla bla

Pokud zabijou Siobhan, tak to bude osobní. Obyčejná smrt by neuspokojila. Tohle tu osobu musí strašně bolet.

Co se Missing týče, tak tě překvapím. Plánuju to velmi brzy. Tentokrát ani ne tak kvůli tobě jako spíš kvůli kamarádce, která mi to sama od sebe doporučila, což mi docela vyrazilo dech...
15016
Bla bla ba bla bla nechceme spoilery na hlavní bla bla bla bla Pokud zabijou Siobhan, tak to bude osobní. Obyčejná smrt by neuspokojila. Tohle tu osobu musí strašně bolet. Co se Missing týče, tak tě překvapím. Plánuju to velmi brzy. Tentokrát ani ne tak kvůli tobě jako spíš kvůli kamarádce, která mi to sama od sebe doporučila, což mi docela vyrazilo dech...
Davies
0 0
reagovat

TedGeorge

Blbe, poblil sem si v práci klávesnici!

"Pan Koule" :+. A prej že sem já narušenej mladík, když napíšu trošku temnější recap na The Missing :D. Jinak Hood na konci doufám zařve (kulka místo Carrie), já pro něj nechci happy end!
15015
Blbe, poblil sem si v práci klávesnici! "Pan Koule" *:+*. A prej že sem já narušenej mladík, když napíšu trošku temnější recap na The Missing *:D*. Jinak Hood na konci doufám zařve (kulka místo Carrie), já pro něj nechci happy end!
TedGeorge
0 0
reagovat

Banshee Davies

Trailer sem taky nevidel a taky pisu prvni vetu o nicem aby nebyly spoilery na hlavní TVZ třídě.

Tak. Můj názor. Siobhan příští epizodu nezařve. Bohužel zařve na konci série, což obrečím. Kdysi sem někde četl (ne, fakt to teď nebudu hledat), že pan Koule plánoval pět sezón a nakonec by to mělo mít jakýsi happy end. Imho to znamená Carrie s Hoodem a dcerkou, její nepravý otec se pro ně obětuje a také smrt. Siobhan je tak neskutečně cool a super, že to prostě dává smysl. Do konce sezóny se nějak tak bude dávat do kupy s tím Robin Hoodovským zjištěním, na konci jí někdo neštastně odkrágluje. A doufám, že ten někdo pak velmi pomalu a bolestivě zemře s tím, že poslední věc, co uvidí před branami pekelnými budou jeho koule ve svěráku s tekutinou tryskající všemi směry a následně nacpanými do jeho dusícího se chřtánu. Což už neuvidí, protože mu budou kleštičkami vyndány oči.
15014
Trailer sem taky nevidel a taky pisu prvni vetu o nicem aby nebyly spoilery na hlavní TVZ třídě. Tak. Můj názor. Siobhan příští epizodu nezařve. Bohužel zařve na konci série, což obrečím. Kdysi sem někde četl (ne, fakt to teď nebudu hledat), že pan Koule plánoval pět sezón a nakonec by to mělo mít jakýsi happy end. Imho to znamená Carrie s Hoodem a dcerkou, její nepravý otec se pro ně obětuje a také smrt. Siobhan je tak neskutečně cool a super, že to prostě dává smysl. Do konce sezóny se nějak tak bude dávat do kupy s tím Robin Hoodovským zjištěním, na konci jí někdo neštastně odkrágluje. A doufám, že ten někdo pak velmi pomalu a bolestivě zemře s tím, že poslední věc, co uvidí před branami pekelnými budou jeho koule ve svěráku s tekutinou tryskající všemi směry a následně nacpanými do jeho dusícího se chřtánu. Což už neuvidí, protože mu budou kleštičkami vyndány oči.
Banshee Davies
0 0
reagovat

PetrM

:+ Do spoilerů to asi dávat nebudu, ale ať to není vidět v liště na hl. stránce...

IMO zařvou Brock s tím novým poldou (Emmett neEmmett) a náhrada bude ten bejvalej nácek. Kterej si to zejtra nejvíc dá s tunou indiánů na tý stanici, to bude pekelnej race-rage. Nejzajímavější ale bude nucená kooperace Proctora s Hoodem - spolupracovat spolu totiž určitě budou muset a je jim zároveň voběma jasný, že jsou si teď s konečnou platností nenávratně u zádele. Dluhy smazány, jede se odznova.

Myslím, že se dočkáme perfektní bitky Chayton vs. Hood + Proctor + ten nazi. Trailer sem neviděl...
15012
*:+* Do spoilerů to asi dávat nebudu, ale ať to není vidět v liště na hl. stránce... IMO zařvou Brock s tím novým poldou (Emmett neEmmett) a náhrada bude ten bejvalej nácek. Kterej si to zejtra nejvíc dá s tunou indiánů na tý stanici, to bude pekelnej race-rage. Nejzajímavější ale bude nucená kooperace Proctora s Hoodem - spolupracovat spolu totiž určitě budou muset a je jim zároveň voběma jasný, že jsou si teď s konečnou platností nenávratně u zádele. Dluhy smazány, jede se odznova. Myslím, že se dočkáme perfektní bitky Chayton vs. Hood + Proctor + ten nazi. Trailer sem neviděl...
PetrM
0 0
reagovat
TedGeorge, Davies: Souhlas s Chicago Fire. Sylvie Britt je sice dobrá postava (i když na Leslie Shay nemá nikdo), ale dějově je třetí řada katastrofální prů...švih. Cruz jako cvičitel Zumby je něco, co autorům nikdy neodpustím :- A u Severida nikdo neví jestli je rozvedený nebo ženatý a ze seriálu se skoro vypařil.

Ad Shield: U mě jeden z top 10 seriálů všech dob. Ach ty vzpomínky...

Ad Siobhan: Normálně bych souhlasil, ale myslím, že v nejbližší době to schytá spíš ten nový polda, co toho bratra zastřelil. Ono zůstat na stanici ve dvou lidech (Hood a Brock) by asi nebylo po zbytek sezóny moc zajímavé, zvlášť když fandové ještě pořád vzpomínají na Emmetta.

Je jasné, že Banshee se teď soustředí na trojůhelník policie - Proctor - Indiáni. To je fajn, ale trochu mě mrzí, že plán na vykradení vojáků a důsledky Proctorova postřílení vedení konkurenčního drogového gangu jsou někde ve vzduchoprázdnu. A opravdu v Americe nikomu nepřijde divné, když je venkovská policejní stanice dvakrát po sobě rozstřílená automatickými zbraněmi? Možná teď tu vloupačku zase oživí, když je Carrie zase "nezaměstnaná"

Je nějaký fanda motorek, který ví, co za model si to Carrie "vypůjčila" na tu honičku? I když jezdkyně byla samozřejmě pořád hezčí ne stroj ;)
15010
TedGeorge, Davies: Souhlas s Chicago Fire. Sylvie Britt je sice dobrá postava (i když na Leslie Shay nemá nikdo), ale dějově je třetí řada katastrofální prů...švih. Cruz jako cvičitel Zumby je něco, co autorům nikdy neodpustím *:-* A u Severida nikdo neví jestli je rozvedený nebo ženatý a ze seriálu se skoro vypařil. Ad Shield: U mě jeden z top 10 seriálů všech dob. Ach ty vzpomínky... Ad Siobhan: Normálně bych souhlasil, ale myslím, že v nejbližší době to schytá spíš ten nový polda, co toho bratra zastřelil. Ono zůstat na stanici ve dvou lidech (Hood a Brock) by asi nebylo po zbytek sezóny moc zajímavé, zvlášť když fandové ještě pořád vzpomínají na Emmetta. Je jasné, že Banshee se teď soustředí na trojůhelník policie - Proctor - Indiáni. To je fajn, ale trochu mě mrzí, že plán na vykradení vojáků a důsledky Proctorova postřílení vedení konkurenčního drogového gangu jsou někde ve vzduchoprázdnu. A opravdu v Americe nikomu nepřijde divné, když je venkovská policejní stanice dvakrát po sobě rozstřílená automatickými zbraněmi? Možná teď tu vloupačku zase oživí, když je Carrie zase "nezaměstnaná" Je nějaký fanda motorek, který ví, co za model si to Carrie "vypůjčila" na tu honičku? I když jezdkyně byla samozřejmě pořád hezčí ne stroj *;)*
0 0
reagovat

Spoiler Shield konec 5. řady

To máte ještě dobré, známou jsem nakazil Shieldem a a je naprosto zamilovaná do Lema a totálně nesnáší Shanea... A kdo seriál sledoval, ví, že zřejmě vyhodí televizi z okna...
15007
To máte ještě dobré, známou jsem nakazil Shieldem a [spoiler]a je naprosto zamilovaná do Lema a totálně nesnáší Shanea... A kdo seriál sledoval, ví, že zřejmě vyhodí televizi z okna...[/spoiler]
Spoiler Shield konec 5. řady
0 0
reagovat

TedGeorge

No hlavně ten seriál je vod tý doby naprostá katastrofa, já tu sezónu snad nedokoukám :-
15006
No hlavně ten seriál je vod tý doby naprostá katastrofa, já tu sezónu snad nedokoukám *:-*
TedGeorge
0 0
reagovat
Jestli odpraví Siobhan (jako že se k tomu přátelé schyluje) tak už na tu americkou tv vážně se.... kakám. Takhle sem měl oblíbené Chicago Fire a ty za ... kakaní parchanti mi zabili tu nejlepčejší seriálovou lesbičku všech dob. Z toho šoku sem se už nevzpamatoval a na seriál přestal koukat.
15004
Jestli odpraví Siobhan (jako že se k tomu přátelé schyluje) tak už na tu americkou tv vážně se.... kakám. Takhle sem měl oblíbené Chicago Fire a ty za ... kakaní parchanti mi zabili tu nejlepčejší seriálovou lesbičku všech dob. Z toho šoku sem se už nevzpamatoval a na seriál přestal koukat.
0 0
reagovat
Ještě tři řady Shieldu a je jasné, na co se vrhnu dál. Snad do té doby nebudu muset zažít týdenní čekací lhůtu.
15002
Ještě tři řady Shieldu a je jasné, na co se vrhnu dál. Snad do té doby nebudu muset zažít týdenní čekací lhůtu.
0 0
reagovat
Ten serial je fakt skvělej a po pravdě čekat týden na každej další díl je mučení
15001
Ten serial je fakt skvělej a po pravdě čekat týden na každej další díl je mučení
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se