Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Allegiance: Pilot

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
Jasně, že je to pakárna, ale NBC prostě potřebovala nějak na jaře zaplácnout 13 hodin ve čtvrtek v 22:00, tak dali zelenou něčemu takovému, kde hraje pár neznámých herců (jejichž jedinou kvalifikací je slušný ruský přízvuk), pár pistolí, tři auta a čtyři počítače a s minimálním rozpočtem je 13 dílů na světě.

Být na místě někoho z NBC, tak bych to asi udělal stejně - proti HTGAWM ve čtvrtek večer je to těžké a statisticky mají všechny premiéry nasazené v mid-season minimální šanci na pokračování.

To, že chápu proč stanice takovou low budget vatu nasazuje samozřejmě neznamená, že bychom tomu jako diváci měli obětovat náš čas

Ad děj. Tady se Daviesi pouštíš na tenký led. Takový Blacklist ukazuje, že pokud máš slušného hlavního tahouna a trochu nadhledu, může být děj naprosto debilní a u diváků to hladce projde.
15029
Jasně, že je to pakárna, ale NBC prostě potřebovala nějak na jaře zaplácnout 13 hodin ve čtvrtek v 22:00, tak dali zelenou něčemu takovému, kde hraje pár neznámých herců (jejichž jedinou kvalifikací je slušný ruský přízvuk), pár pistolí, tři auta a čtyři počítače a s minimálním rozpočtem je 13 dílů na světě. Být na místě někoho z NBC, tak bych to asi udělal stejně - proti HTGAWM ve čtvrtek večer je to těžké a statisticky mají všechny premiéry nasazené v mid-season minimální šanci na pokračování. To, že chápu proč stanice takovou low budget vatu nasazuje samozřejmě neznamená, že bychom tomu jako diváci měli obětovat náš čas Ad děj. Tady se Daviesi pouštíš na tenký led. Takový Blacklist ukazuje, že pokud máš slušného hlavního tahouna a trochu nadhledu, může být děj naprosto debilní a u diváků to hladce projde.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se