Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legend of Zelda se dočká seriálu


ikona
Spooner
zelda
Bude jedna z nejslavnějších videoherních sérií konkurovat megaúspěšné Hře o trůny? 

Internetový Netflix se výzev nebojí. Ve své poměrně krátké seriálové produkci nám stačil už naservírovat mrazivé politické drama, s Marco Polem si troufl na vysokorozpočtovou historickou produkci a od dubna nám se startem Daredevila začne servírovat malinko drsnější a temnější comicsárny. Ani u těchto ambiciózních plánů se však internetová služba nehodlá zastavit a se svým dalším kouskem se pustí do riskantních videoherních vod. A vyšlápne si rovnou na jednu z největších konzolových legend.

Tamní fachmani totiž začínají pilně pracovat na seriálové verzi kultovní série The Legend of Zelda, v níž se hrdinný Link snaží zachránit titulní princeznu Zeldu a s ní i celý fantasy svět. Ostatně fanoušci už o hrané verzi své herní modly mluví, a zároveň se jí oprávněně bojí, několik let. Až Netflix ale našel dost odvahy na to, aby se s Nintendem, jenž si své nejslavnější značky většinu úzkostlivě střeží, domluvil na seriálové spolupráci. Producenti pak rozhodně netroškaří a popisují svojí novinku jako Hru o trůny pro rodinné publikum. Že by nás tedy čekala další vysokorozpočtová seriálová fantasy? Na tyto otázky je ještě dost brzy. Projekt se totiž nachází v tom nejranějším stádiu příprav a webový gigant dosud nenajal ani scenáristy. Stále se tak může stát, že Netflix s Nintedem celý plán nakonec přeci jen odpískají a fandové se nebudou muset bát další zprzněné herní kultovky. Jenže na druhou stranu, kdo jiný má větší šanci konečně prolomit prokletí herních adaptací, než zrovna Netflix?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace