Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kabelovku nebo DirecTV?


ikona
Davies182
coolinfo
Je libo trochu cudné erotiky? Americký distributor veřejnoprávních TV stanic ukazuje, jak se dělá reklama!  

Zámořský televizní korporát s nálepkou DirecTV si mezi diváky USA dělá jméno zejména distribucí sportovních přenosů. Vysílá se tu například národní fotbalová liga NFL, závody NASCAR, ale třeba i golf nebo tenis. Lze se zde však dívat i na seriálové pecky od stanic jako jsou CBS, ABC, NBC, Fox, The CW a dalších, které bývají součástí balíčků jednotlivých služeb. Stačí být pravidelným (a ze zákona povinným) plátcem koncesionářských poplatků, a pak už to celé funguje zhruba na principu naší České televize. Teď už se ale konečně dostáváme k tomu nejdůležitějšímu: co mají polonahé baby společného s veřejnoprávní bednou? Zcela nepřekvapivě povedenou reklamní kampaň

Sympatickou tváří DirecTV byl ještě donedávna béčkový herec Rob Lowe. Ten diváky v krátkých spotech nabádal, aby se vybodli na buranské sjíždění seriálových maratonů na HBO, AMC a Showtime, a místo toho raději investovali čas do fandění národním sportovcům přímo z obýváku. Jenomže to bylo před půl rokem, a reklama se musí vyvíjet. Seznamte se tudíž na nových fotografických propagačních materiálech s modelkami Chrissy Teigen, Ninou Agdal a Hannah Davis. Protože ti, kdož se dívají na veřejnoprávní televizi, nejsou na rozdíl od fanoušků Hry o Trůny žádní zaprdlí ňoumové!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace