Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Franco zachrání Kennedyho


ikona
Spooner
franco
Co vznikne, když se spojí dohromady James Franco, Stephen King a J. J. Abrams? 

V Hollywoodu momentálně najdete asi málo pracovitějších herců, než je James Franco. Troufá si na velkorozpočtové i komornější produkce, sem tam si střihne malou roličku v nějakém malém snímku a do toho stíhá ještě komediálně blbnout se svým parťákem Sethem Rogenem. Osobitý herec se zkrátka jen tak nezastaví. Ve svém dalším projektu se navíc vrací k seriálové produkci, v níž s kultovkou Machři a šprti před mnoha lety začínal svou hereckou kariéru. Ve své novince se pak objeví ve výborné společnosti.

Zahraje si totiž v devítidílné sérii 11/22/63 podle bestselleru samotného Stephena Kinga. Franco si zahraje učitele Jakea Eppinga, jenž se dostane do časového portálu a přemístí se tak do roku 1958. A aby toho na něj nebylo málo, tak musí zabránit atentátu na prezidenta Kennedyho. Hrdinovi pak půjde po krku Lee Harvey Oswald a musí si navíc dávat pozor, aby nezměnil také svoji minulost. Knižní guru Stephen King se pak bude podílet i na produkci, s níž mu pomůže i úspěšný J. J. Abrams, který si tak na plac nejspíš odskočí z postprodukce sedmých Star Wars. Seriál si pak objednala internetová služba Hulu, jež by s tímto kouskem ráda dohnala konkurenci v podobě Netflixu a Amazonu. S tímto týmem by se jim to rozhodně mohlo povést.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace