Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na co láká pátá řada Homelandu?


ikona
Davies182
homelandshowtime
Claire Danes a tvůrci se před fanoušky rozkecali o velikých změnách pro nadcházející sezónu!  

Vždy zhruba kolem začátku března toho kterého roku začne epesní televizní Homeland znovu opatrně vystrkovat růžky. A lákat na další sezónu. Tvůrci seriálového hitu moc dobře vědí, že je rok mezi jednotlivými premiérami na Showtime dost dlouhá doba, a pravidelně proto jeho fandy zásobují informacemi. Jaké drby tedy prosákly ven naposledy, což bylo v pátek na PaleyFestu během zdejší přednášky o médiích? Inu, dost možná nás čekají mnohem větší změny, než o jakých by se nám zdálo v těch nejdivočejších snech.

Osobní i profesní život Carrie Mathison se blondýnce rozpadá pod rukama. Nejbližší přítel jí odcestoval za nebezpečnou pomstou, ctěný kolega z práce ji zradil když podepsal smlouvu s ďáblem, a aby toho nebylo málo, přišla oblíbená postava také o milovaného otce. Vlastně už podruhé, počítáme-li Brodyho jako tatínka jejich žvatlající dcery. Dle tvůrců prý proto nebude s podivem, když si dá zdeptaná Carrie na chvíli od všeho pauzu. Doženou ji terorističtí démoni i na zaloužené dovolené v Berlíně?

Přesně tak – pátá řada Homelandu se bude odehrávat převážně v Evropě, a začneme s ní rovnou u našich západních sousedů. Mathison se tu našla v typově zcela odlišné práci a vzhledem k Saulovi již nechce mít s CIA vůbec nic společného. Producenti tvrdí, že zvolili Německo nejen kvůli aktuálním rozmíškám v jiné, o něco východnější části Evropy, ale prý i proto, jakou má město značně pohnutou minulost. To ale není vše, návdavkem nás ještě čeká poměrně veliký časový skok. Děj se totiž posune minimálně o dvě léta kupředu. Aneb čtyřiadvacet měsíců během kterých si Mathison léčila ztrápenou duši. Jediné, co se tak zatím neprovalilo, jsou střípky ohledně Quinnova osudu: máme se ale těšit na nový level mezinárodní romance mezi dvěma zásadními postavami. A celkově se údajně připravit na mnohem více dramatu na úkor akce. Pamatujete na finálovou epizodu čtvrté řady? Tak takhle nějak osobitěji by to za půl roku celé mělo vypadat. Tajní agenti jsou také lidi!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace