Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tři dny Kondora míří do bedny


ikona
Spooner
condor
Jedna z velkých klasik 70. let se dočká nečekaného remaku. 

V 70. letech byste našli asi málo větších thrillerových klasik, než výtečné Tři dny Kondora. Špionážní klenot Sydneyeho Pollacka, v němž je agent CIA Robert Redford coby luštitel tajných kódů zapleten do velkého spiknutí, navíc ani příliš nestárne a stále je příkladem správně vybroušeného žánrového kousku. Jenže současná seriálová produkce díky oceňovanému Homelandu a neméně úspěšným The Americans přeje špiónům i nejrůznějším konspiracím, takže se jako v jiných případech z poslední doby bude remakovat.

Televizní verzi Tři dny Kondora, která bude opět vycházet z knižní předlohy Jamese Gradyho, kutí málo známá stanice WGN America. Jenže už i ta nám dokázala díky loňskému Manhattanu ukázat, že ani jí se výtečné seriálové zářezy nevyhýbají. Zda se tvůrci vydají zcela jiným směrem, nebo jestli hodají jen vykrást nestárnoucí klasiku, se samozřejmě neví. Jména ne příliš úspěšných scenáristů, kteří mají na svém kontě několik televizních failů ale i například stylovku Lucky Number Slevin, zatím také budí spíše rozpaky. Uvidíme tedy, zda se dočkáme jen zbytečné předělávky či důstojné modernější verze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace