Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vražedná práva: 1. sezóna

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek

mkubalikova

V době kdy sem to psal, to ještě myslim jasný nebylo - až cca za pět minut potom :D. Takže tohle informační privilegium nechám na Tvém postu v této diskuzi s tím, že to stejně tak nějak bylo jasný, že ta dvojka bude ;)
15354
V době kdy sem to psal, to ještě myslim jasný nebylo - až cca za pět minut potom *:D*. Takže tohle informační privilegium nechám na Tvém postu v této diskuzi s tím, že to stejně tak nějak bylo jasný, že ta dvojka bude *;)*
mkubalikova
0 0
reagovat
Tak nakonec posledních 5 dílů docela zklamání, šlo to dolů a finále jsem prozýval. Rozuzlení a twist na to jak byly některé díly zábavné vyloženě nudné a tak nějak mne to nezajímalo. Ale asi by to muselo běžet na jiné stanici, aby to mělo trochu koule.
Ke konci mi dost vadil ústřední vytáhlý studentík.
15309
Tak nakonec posledních 5 dílů docela zklamání, šlo to dolů a finále jsem prozýval. Rozuzlení a twist na to jak byly některé díly zábavné vyloženě nudné a tak nějak mne to nezajímalo. Ale asi by to muselo běžet na jiné stanici, aby to mělo trochu koule. Ke konci mi dost vadil ústřední vytáhlý studentík.
0 0
reagovat

Davies182

Skoro ne, no.


Tony :+
15304
Skoro ne, no. [b]Tony[/b] *:+*
Davies182
0 0
reagovat

Jsem u desátého dílu.

Bavím se docela dost, ale.....

Srovnávat tohle a Good Wife je jako srovnávat Rychle a zběsile s dokumentem Senna s tím, že je to obojí o autech/právnících. Tohle je pro 90% lidí zábavnější, ale Good Wife má ty soudní tahanice na uplně jiném levelu propracovansoti. Co se tady většinou vyřeší náhodou nebo "kouzelnickým trikem", což je tak na úrovni vedlejší právnické linky z roztleskávaček Hellcats (mimochodem doporučuju, celkem super eye candy GP). Tohle baví v jiných ohledech, ale právničina je tu strašně slaboučká. Tohle je seriálová popcornovka 3/4 dílu to baví, aby se to vytasilo s twistem. V tomhle mi to připomíná Zoufalky a podobné seriály. Jsou tam hezký lidi, zdánlivě jednoduchej děj je zašmodrchanej, kouká se do minulosti a vlastně je tam každej šmejd. Zatím jsem na hodně solidní sedmičce z deseti. Potěšila Rosie Larsenová, málem jsme jí nepoznal, ta holka má patent na osudové postavy...
15303
Bavím se docela dost, ale..... Srovnávat tohle a Good Wife je jako srovnávat Rychle a zběsile s dokumentem Senna s tím, že je to obojí o autech/právnících. Tohle je pro 90% lidí zábavnější, ale Good Wife má ty soudní tahanice na uplně jiném levelu propracovansoti. Co se tady většinou vyřeší náhodou nebo "kouzelnickým trikem", což je tak na úrovni vedlejší právnické linky z roztleskávaček Hellcats (mimochodem doporučuju, celkem super eye candy GP). Tohle baví v jiných ohledech, ale právničina je tu strašně slaboučká. Tohle je seriálová popcornovka 3/4 dílu to baví, aby se to vytasilo s twistem. V tomhle mi to připomíná Zoufalky a podobné seriály. Jsou tam hezký lidi, zdánlivě jednoduchej děj je zašmodrchanej, kouká se do minulosti a vlastně je tam každej šmejd. Zatím jsem na hodně solidní sedmičce z deseti. Potěšila Rosie Larsenová, málem jsme jí nepoznal, ta holka má patent na osudové postavy...
Jsem u desátého dílu.
0 0
reagovat

Tony

Ja tomu serialu po prvnim dilu take uplne neverila (dokonce jsem v jednu chvili mela takovy az wtf pocit), ale dala jsem tomu sanci. A udelala jsem sakra dobre.

Ten serial ma nekolik much - nektere vedlejsi postavy jsou totalne mimo (treba Michaela mi tam vubec nesedela), po Vanocich tempo trosku opadlo a obcas jsem mela pocit natahovane kase, ale co mu rozhodne nechybi je NAPETI. Kazdy tyden jsem cca 42 minut nedychala a pravidelne jsem se dostavala do stavu blizkych infarktu. Genialni hudba, Exklusivni postavy (napsane i zahrane) - Annalise, Bonnie, Connor a Frank. A ty cliffhangery?

Ja doporucuji.
15286
Ja tomu serialu po prvnim dilu take uplne neverila (dokonce jsem v jednu chvili mela takovy az wtf pocit), ale dala jsem tomu sanci. A udelala jsem sakra dobre. Ten serial ma nekolik much - nektere vedlejsi postavy jsou totalne mimo (treba Michaela mi tam vubec nesedela), po Vanocich tempo trosku opadlo a obcas jsem mela pocit natahovane kase, ale co mu rozhodne nechybi je [b][/b]NAPETI[b][/b]. Kazdy tyden jsem cca 42 minut nedychala a pravidelne jsem se dostavala do stavu blizkych infarktu. Genialni hudba, Exklusivni postavy (napsane i zahrane) - Annalise, Bonnie, Connor a Frank. A ty cliffhangery? Ja doporucuji.
Tony
0 0
reagovat

Davies

Dokoukal jsi posledni dil cely? Ja totiz jeste asi pet minut chytala dech, takze jsem videla i zacatek reklam. Tam totiz ohlasili novou sezonu. :-) Oprav si prosim predposledni odstavec.

link
15284
Dokoukal jsi posledni dil cely? Ja totiz jeste asi pet minut chytala dech, takze jsem videla i zacatek reklam. Tam totiz ohlasili novou sezonu. :-) Oprav si prosim predposledni odstavec. http://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Get_Away_with_Murder
Davies
0 0
reagovat

Davies182

Byť se to pořád odkládá (práce teďka od 6.30 ráno do 6.30 večer, vstávačka každej den v 5 je lahůdka), tak dřív nebo později přijedu do Práglu a když mě cestou k tobě neokradou tak zajdeme do kina a budeme se bavit JENOM o filmech a ženských. Žádné seriály, které nestíhám...
Po dlouhé době offtopic Ted out.... :D
15262
Byť se to pořád odkládá (práce teďka od 6.30 ráno do 6.30 večer, vstávačka každej den v 5 je lahůdka), tak dřív nebo později přijedu do Práglu a když mě cestou k tobě neokradou tak zajdeme do kina a budeme se bavit JENOM o filmech a ženských. Žádné seriály, které nestíhám... Po dlouhé době offtopic Ted out.... *:D*
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Jako jo, sem hodně rád, že mám na šecky ty pecky zatim čas, ale až jednou žena zavelí... ajaj! :D

Druhá strana mince je, že teď fakt nevim, kdy naposledy a jakej sem viděl film, o kinu ani nemluvě :(
15261
Jako jo, sem hodně rád, že mám na šecky ty pecky zatim čas, ale až jednou žena zavelí... ajaj! *:D* Druhá strana mince je, že teď fakt nevim, kdy naposledy a jakej sem viděl film, o kinu ani nemluvě *:(*
TedGeorge
0 0
reagovat
Koukat na všechny seriály vyhypeované Daviesem je jako hledat G bod u Kura domácího. Není to nic jednoduchého.
15260
Koukat na všechny seriály vyhypeované Daviesem je jako hledat G bod u Kura domácího. Není to nic jednoduchého.
0 0
reagovat

verbst

Dyť jo a třeba Birdman je dokonce taková srágora, že se ani nedá dokoukat, žejo :D ;)
15259
Dyť jo a třeba Birdman je dokonce taková srágora, že se ani nedá dokoukat, žejo *:D* *;)*
verbst
0 0
reagovat
Recenzent by si měl pustit The Godd Wife, protože tohle tomu nesahá ani po kotníky. 8)
A po vánoční pauze se z Murder stal prvotřídní, nudnej, překombinovanej, prostě klasickej seriál. I ty suits furt šlapou líp.
A v tý soudní místnosti toho taky moc nebylo.
Celkově pro první řadu 5/10 a druhou? No thank you.
15258
Recenzent by si měl pustit [b]The Godd Wife[/b], protože tohle tomu nesahá ani po kotníky. *8)* A po vánoční pauze se z [b]Murder[/b] stal prvotřídní, nudnej, překombinovanej, prostě klasickej seriál. I ty [b]suits[/b] furt šlapou líp. A v tý soudní místnosti toho taky moc nebylo. Celkově pro první řadu 5/10 a druhou? No thank you.
0 0
reagovat
Ty jo, ten článek na to tak parádně láká!

ALe popravdě zvedne se to po prvním dílu? Asi jsem na to neměl náladu, ale dvakrát mi to moc nepřirostlo k srdci.
15257
Ty jo, ten článek na to tak parádně láká! ALe popravdě zvedne se to po prvním dílu? Asi jsem na to neměl náladu, ale dvakrát mi to moc nepřirostlo k srdci.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se