Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Frankenstein bude chytat zločince


ikona
Spooner
frankenstein
Hororová ikona se chystá na nezvyklou televizní štaci. 

Ve filmovém a seriálovém světě asi najdete málo hororových příšer, které by se před kamerou poflakovaly tak často, jako legendární Frankensteinovo monstrum. Snad jenom zubatý kolega Dracula má na svém kontě více filmových zářezů. Ani to však nebrání všemožným tvůrcům v tom si známý příběh z pera Mary Shelley brát v pravidelných intervalech do parády. A jako další si bere kultovní monstrum do péče stanice FOX.

Ta hodlá známý příběh klasický převést současnosti a udělat z něj moderní kriminálku. Ano, přesně tak. Po původně comicsovém Luciferovi a sci-fi Minority Report hodlají producenti od FOXů převést do kriminálního žánru další slavnou značku. Docela nemilá móda. V novince Frankenstein tak budeme sledovat osud pětasedmdesátiletého a morálně zkaženého poldy Raye, jenž však dostává druhou šanci a hned po své smrti je vzkříšen znovu k životu. Jen v malinko mladší, silnější a pohlednější verzi. Spojí se proto se svým synem, agentem FBI Duvalem, a začnou spolu chytat ty největší bídáky. Má to ovšem jeden háček.  Hlavní hrdina je sice mladý navenek, uvnitř je to ale pořád stejně starý a mrzutý bručoun. A druhý problém tkví v tom, že to celé nezní zrovna moc zajímavě. Prostě další detektivka do počtu. Titulní roli tak trochu jiného monstra si pak zahraje Rob Kazinsky z Pravé krve a role jeho syna se pak zhostí sympaťák Tim Dekay z nedávno ukončeného White Collar. Mezi touto netradiční dvojkou by to mohlo docela fungovat. Otázkou je, jestli kromě nich vyfasujeme i kvalitní žánrovku, jež jen nespoléhá na jméno slavné potvory. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace