Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: S05E14

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek

earthworm

Jenomže akce v sámošce byla do celkového děje roubována násilím - v podstatě se "jen" potřebovali zbavit Ty-víš-koho. Nešlo to ještě emotivněji na úplném konci sezóny? Ano, taky mi ten člověk nebyl lhostejný, ale přijde mi hloupé, budovat si tři díly vyloženě dramatickou, napnutou atmosféru bez zbytečné přemíry akce, a pak všechno pohřbít scénama, kdy vystřílíme x-krát deset kulek do hlavy jednoho zombíka apod. Páč to nebyla žádná vděčná survival akce, kterou bych uvítal, nýbrž holé tvůrčí předvádění a cosi na efekt, co se v comicsech záměrně nevyskytuje.
Eugene mě jako hodně sral už, no, to je fakt, :D měli by si to s nim nějak vyříkat, ať neni taková verbální lama...
Jako byly horší díly, ale chce to víc Alexandrie samotné, ta seriálu prospívá a přinesla sem svěží vítr.
15306
Jenomže akce v sámošce byla do celkového děje roubována násilím - v podstatě se "jen" potřebovali zbavit Ty-víš-koho. Nešlo to ještě emotivněji na úplném konci sezóny? Ano, taky mi ten člověk nebyl lhostejný, ale přijde mi hloupé, budovat si tři díly vyloženě dramatickou, napnutou atmosféru bez zbytečné přemíry akce, a pak všechno pohřbít scénama, kdy vystřílíme x-krát deset kulek do hlavy jednoho zombíka apod. Páč to nebyla žádná vděčná survival akce, kterou bych uvítal, nýbrž holé tvůrčí předvádění a cosi na efekt, co se v comicsech záměrně nevyskytuje. Eugene mě jako hodně sral už, no, to je fakt, *:D* měli by si to s nim nějak vyříkat, ať neni taková verbální lama... Jako byly horší díly, ale chce to víc Alexandrie samotné, ta seriálu prospívá a přinesla sem svěží vítr.
earthworm
0 0
reagovat
Ok. Asi nedokážu úplně popsat proč a čím se mi to líbilo, ale můžu zkusit říct v čem s tebou nesouhlasim. Že byla epizoda akční hlavně pro uspokojení hardcore fandů po dlouhý době, to mi přijde trochu na hlavu. Chtělo by se už rozhodnout co teda očekávam, když se hodně kecá tak se to nikomu nelíbí, a když se začnou řezat zombies, tak je to vlastně taky špatně. Jasně, všichni víme že s WD to je vždycky tak, že dlouho nic a pak najednou hodně akce a hodně zvratů, ale tady jsem nějak neviděl důvod si stěžovat. Co si budeme povídat, systém akce - klid se aplikuje ve větším množství seriálů, a já jsem prostě nepochopil proč ti to tu přijde tak mimo. Vyplynulo to ze situace a zároveň výsledek skvěle připravuje půdu pro finále. S tim souvisí další výtka. Kde je znepokojivá atmoška? Já nevim, podívej se ještě jednou, mně se zdá, že je prakticky všudypřítomná v podstatě už od prvního setkání s Aaronem. Lobotomii v dialozích jsem neviděl, je teda možný, že už jsem si zvyknul na určitej standard tohohle seriálu, ale myslim že se neopakovaly žádný zrůdnosti ala s05e10. Vyčítat Eugenovi že encyklopedicky moralizuje je imho jako kdybys to chtěl vyčítat Sheldonovi z TBBT. Nesmyslný chování? Aiden a ten druhej jsou prostě čur*ci a zbabělci, stejně tak jako kněz, tady se dá zas všechno odůvodnit charakterem. Dál mě napadá, že třeba smrt Noaha na mě fungovala dost dobře, až jsem si uvědomil jak dobře zapadnul do party, a že mi tam bude chybět..

To je asi všechno co mě teď napadá. Omlouvam se za dýlku, ale jak jsem začal tak se to nějak rozjelo. Nepovažuju se za žádnýho extra fanouška, ale myslím si, že Walking má teď formu jak nikdy, a tvářit se jako že jsme pořád na úmorný cestě do Terminusu je trochu mimo mísu.

Samozřejmě, recenze je subjektivní útvar, tak chápu že ti to prostě nesedlo. Ale vyjádřit proti jsem se musel :D

15295
Ok. Asi nedokážu úplně popsat proč a čím se mi to líbilo, ale můžu zkusit říct v čem s tebou nesouhlasim. Že byla epizoda akční hlavně pro uspokojení hardcore fandů po dlouhý době, to mi přijde trochu na hlavu. Chtělo by se už rozhodnout co teda očekávam, když se hodně kecá tak se to nikomu nelíbí, a když se začnou řezat zombies, tak je to vlastně taky špatně. Jasně, všichni víme že s WD to je vždycky tak, že dlouho nic a pak najednou hodně akce a hodně zvratů, ale tady jsem nějak neviděl důvod si stěžovat. Co si budeme povídat, systém akce - klid se aplikuje ve větším množství seriálů, a já jsem prostě nepochopil proč ti to tu přijde tak mimo. Vyplynulo to ze situace a zároveň výsledek skvěle připravuje půdu pro finále. S tim souvisí další výtka. Kde je znepokojivá atmoška? Já nevim, podívej se ještě jednou, mně se zdá, že je prakticky všudypřítomná v podstatě už od prvního setkání s Aaronem. Lobotomii v dialozích jsem neviděl, je teda možný, že už jsem si zvyknul na určitej standard tohohle seriálu, ale myslim že se neopakovaly žádný zrůdnosti ala s05e10. Vyčítat Eugenovi že encyklopedicky moralizuje je imho jako kdybys to chtěl vyčítat Sheldonovi z TBBT. Nesmyslný chování? Aiden a ten druhej jsou prostě čur*ci a zbabělci, stejně tak jako kněz, tady se dá zas všechno odůvodnit charakterem. Dál mě napadá, že třeba [spoiler]smrt Noaha na mě fungovala dost dobře, až jsem si uvědomil jak dobře zapadnul do party, a že mi tam bude chybět.[/spoiler]. To je asi všechno co mě teď napadá. Omlouvam se za dýlku, ale jak jsem začal tak se to nějak rozjelo. Nepovažuju se za žádnýho extra fanouška, ale myslím si, že Walking má teď formu jak nikdy, a tvářit se jako že jsme pořád na úmorný cestě do Terminusu je trochu mimo mísu. Samozřejmě, recenze je subjektivní útvar, tak chápu že ti to prostě nesedlo. Ale vyjádřit proti jsem se musel *:D*
0 0
reagovat

earthworm

Výjiměčně sem to pisálkoval střízlivej, takže pokud byl Tvůj link opravdu výtkou k autorovi recapu, tak se pls rozepiš, co se Ti na díle líbilo. Koukám, že epizoda všude nabírá kladný ohlasy, a nějak to všechno přestávám chápat... Tahle přepálená akce, aby "sme po třech klidnejch dílech uspokojili hardcore fandy", mi prostě přišla úplně mimo. Ale jak jsem psal, kladný stránky to mělo, a silný.
15291
Výjiměčně sem to pisálkoval střízlivej, takže pokud byl Tvůj link opravdu výtkou k autorovi recapu, tak se pls rozepiš, co se Ti na díle líbilo. Koukám, že epizoda všude nabírá kladný ohlasy, a nějak to všechno přestávám chápat... Tahle přepálená akce, aby "sme po třech klidnejch dílech uspokojili hardcore fandy", mi prostě přišla úplně mimo. Ale jak jsem psal, kladný stránky to mělo, a silný.
earthworm
0 0
reagovat
15285
http://i61.tinypic.com/2i8f80z.jpg
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se