Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock se vydá do minulosti


ikona
Spooner
sherlock
Jaké překvapení si pro nás chystá speciální díl Sherlocka? 

Co si budeme nalhávat, třetí sezóna britského Sherlocka byla pro mnohé velkým rozčarováním. Mark Gatiss a Steven Moffat místo na propracované kriminální zápletky spoléhali spíše humor a na současnou hvězdnou auru Benedicta Cumberbatche a Martina Freemana. I přesto ale britský klenot láká miliony diváků a i čtvrtá série budí velká očekávání. Té se ovšem dočkáme až příští rok. Ještě tento rok nám však BBC naservíruje vánoční speciál, jenž nám dle všeho naservíruje sehranou dvojici v hodně netradičním stylu.

Už od výše uvedené fotky před několika týdny se totiž na internetu rojily spekulace o tom, co že to na nás tvůrci vlastně chystají. Že by outfit z dob dávno minulé naznačoval nějaké to cestování časem a návrat do minulosti? No svým způsobem ano. Steven Moffat totiž konečně prozradil, že speciální epizoda se opravdu bude odehrávat v 19. století ve Viktoriánském Londýně, tedy v čase originálních příběhů Arthura Conana Doylea. Žádné hrátky s časem nás však naštěstí nečekají. Speciál totiž nebude mít se seriálovým děním vůbec nic společného, bude mít trochu odlišný styl a tvůrci se snaží, aby chystané dílko obstálo i samo o sobě, bez základu samotného seriálu. Víc ovšem stále nevíme. Vypadá to tedy, že bychom se mohli dočkat originálního Sherlocka s Watsonem a pocty Doyleovi předloze. I když bůh ví, zda nás Moffat s Gatissem netahají zase za nos a ze speciálu nevznikne něco naprosto jiného.

Co říkáte na dobovku s Sherlockem vy? Přijde vám to jako dobrý nápad, nebo byste si raději dali “normální“ epizodu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace