Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá televizní Jason Voorhees?


ikona
Spooner
patek trinacteho
Co můžeme čekat od televizní verze Pátku třináctého? 

O chystané seriálové verzi Pátku třináctého už jsme vás kdysi informovali, i když je pravděpodobné, že jste na to raději zapomněli. Já se vám ani nedivím. Osobně jsem totiž doufal, že na tento pitomý nápad zapomněli i producenti a stanice CW. Jenže nestalo se, a tak nás kromě chystaného celovečeráku, v němž se bude řešit hlavně nesmrtelnost kultovního Jasona Voorheese, čeká i samotný seriál, jenž bude mít na starosti režisér původního Pátku třináctého, Sean S. Cunningham. A nyní konečně víme, jakým směrem se vražedné řádění oblíbeného maniaka s mačetou vydá.

Televizní Pátek třináctého na to totiž půjde malinko jinak. Vlastně úplně jinak. Zavede nás totiž do “opravdového“ Crystal Lake, tedy města, v němž se udál podobný masakr, a pohyboval se zde skoro stejný psychopat, a filmaři se těmito událostmi poté inspirovali a natočili z nich známou klasiku. Seriál se pak bude zabývat tím, jaký osud potkal městečko a jeho obyvatele poté, co se legendární série podívala do kin. Obzvláště proto, že vraždící maniak a předloha filmového Jasona Voorheese se nejspíš stále pohybuje mezi nimi. Novinka nám tedy chce nabídnout mnohem více, než obyčejnou vyvražďovačku a navíc nám představí Jasona Voorheese, neboli jeho předobraz, v poněkud realističtějším pojetí. Ano, zní to trošku zvláštně a možná i zmateně a může se z toho vyklubat prakticky cokoliv. Zní to ovšem rozhodně zajímavěji, než kdyby se tvůrci vydali klasickou hororovou cestou. Stanice CW pak sice seriálu ještě oficiálně nedala zelenou, o projekt má prý ale slušný zájem. Uvidíme, zda se za námětem schovává opravdu zajímavý nápad a nepůjde jen o další televizní zbytečnost přiživující se na slavné značce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace