Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akta X mají zelenou!


ikona
Davies182
aktacarter
Svatá trojice ve složení Carter, Duchovny & Anderson se nakonec skutečně dočká vysněného pokračování!  

Vánoce? Pche – nic takového už letos nepotřebujeme. Máme totiž konečně oficiálně potvrzeno přímo od FOXů, že se Akta X v brzké době doopravdy vrátí do beden! Znovuzrozená mysteriózní pecka se dočká šestidílné minisérie s nálepkou mírně opožděné 10. sezóny, a znovu u toho budou všichni důležití tvůrci v čele s Chrisem Carterem. Že to ale trvalo! Kultovní sci-fi seriál se silnými prvky hororu zažije televizní vzkříšení nejspíše ještě koncem tohoto roku, nové epizody se začnou natáčet už za několik měsíců v létě. Počítat pochopitelně můžeme i s návratem oblíbených agentů. 

Na hvězdný comeback se tedy natěšeně třesou jak David Duchovny aka Mulder, tak i jeho neohrožená parťačka Scullyová v podání Gillian Anderson. Ostříhá si Dana atypické blonďaté kadeře z druhého filmu a vytáhne znovu z maskérny líbivý zrzavý sestřih? Doufejme, že ano, sympatické zrzky jsou totiž momentálně v kurzu. A co na to Carter? Ten fanouškům ke schválenému oživení jeho nejznámějšího dítka vzkazuje: "Mám radost. Svět se stal v posledním desetiletí o dost podivnějším místem a myslím, že je konečně správný čas k odvyprávění dalších šesti tajuplných příběhů." To si piš, že je, Chrisi. Kdo teď se mnou neusne do premiéry?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace