Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stan Lee a britská kriminálka?


ikona
Spooner
lucky manmarvel
Comiscový guru odhazuje superhrdinské kostýmy a vydává se do trošku odlišných vod. 

Představovat na TVzone, respektive Moviezone, comicsovou legendu Stana Lee je předpokládám zcela zbytečné. Ostatně nebýt jeho, tak v podstatě přijdeme o polovinu blockbusterů posledních let a KarelR nemá vlastně ani o čem psát. Otec Marvelu zkrátka navždy zůstane spojen s comicsovým žánrem a do jiných vod se prakticky ani nevydává. Tedy až do teď.

Tvůrce Spideyeho či Iron Mana totiž ve spolupráci s britskou stanicí Sky1 chystá kriminální seriál Lucky Man. I když půjde především o špinavou kriminálku britského střihu, ani zde nezapře Lee své comicsové kořeny. Bude totiž vyprávět o londýnském vyšetřovateli Harry Claytonovi, jenž nemá v životě dvakrát štěstí. Kvůli své zálibě v gamblerství od něj odešla žena i s dětmi, u nadřízených to má slušně nahnuté a navíc dluží místnímu mafiánskému bossovi značný balík peněz. Zkrátka život na pytel. Tedy až do chvíle, než potká tajemnou ženu, která mu dá starodávný náramek. No, a netrvá to dlouho a najednou se mu začne všechno dařit a je téměř nejšťastnější člověk na světě. Jenže za jakou cenu? Hodně zajímavý námět, jenž by měl malinko pracovat i ze superhrdinskými a mysteriózními prvky, vychází právě z hlavy Stana Lee, jenž se na novince bude producentský podílet s tvůrci hitu Panství Downton. A aby těch nadějných zpráv nebylo málo, tak titulní role se zhostí James Nesbitt, jehož po kriminální pecce The Missing hodně můžeme. Karty jsou zkrátka rozdány více než slušně a Stanův výlet mimo zajeté vody zatím zní opravdu nadějně. Snad si s Brity padne do noty.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace