Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Plný dům se vrací


ikona
Spooner
plny dum
Komediální klasika 80. let se dočká nečekaného pokračování. 

Na sitcom Plný dům si zřejmě většina z vás asi pamatuje. Klasický americký sitcom o třech chlápcích, kteří se musí starat o tři malé holky, ostatně v devadesátých letech sklízel úspěch i v našich končinách a i v současnosti ho určitě některá z tuzemských stanic do nekonečna opakuje. Zkrátka jako malí jsme to strašně žrali, ale dnes se na to kvůli své naivitě, ohranému humoru a rodinným moralitkám nedá vůbec koukat. Ve Spojených státech se ovšem jedná o nestárnoucí klasiku, jež udělala například z Johna Stamose televizní hvězdu, jenž z úspěchu seriálu žije dodnes. A polovina amerických domácností nejspíš nyní bouchá šampaňské. Jejich klenot se totiž dočká nečekaného pokračování.

Na slávu populárního sitcomu se pak nesnaží navázat nikdo jiný, než čím dál ambicióznější Netflix. Ten má ostatně díky nedávnému Arrested Development s oživováním komediálních kultů své zkušenosti. Nová řada by měla nést vskutku originální název Fuller House a počítá se zatím s návratem většiny osazenstva, včetně Stamose a Boba Segeta. O příběhu se samozřejmě zatím nic neví. Jenže logicky se dá usuzovat, že by se z předešlých tatínků mohli po téměř třiceti letech stát dědkové a čeká nás sranda s vnoučaty. Netflix sice práce na seriálu ještě oficiálně nepotvrdil a považuje to za pouhý drb. Podle zákulisní šeptandy je už však téměř ruka v rukávě a fandové se dočkají nové třináctidílné řady. Je ale otázkou, jestli je na to někdo kromě Amíků vůbec zvědavý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace